Haçka Yaylası için en pratik çözüm bu!

Karadenizli sorunlara pratik çözümler üretmekle mahir. Şenliklere hazırlanan yaylalarda bu ve benzer görüntülere şahit olmak neredense sıradan. Fotoğrafta ki bu çeşmede görenleri gülümsetiyor. Yeşilin, mavinin, tarihin ve geleneksel konukseverliğin bir arada yaşatıldığı bölgemizde mayıs ayının ilk haftasıyla birlikte yayla şenlikleri başlıyor. Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Giresun ve ilimiz Bayburt’ta bulunan 2 bini aşkın irili-ufaklı yaylanın yaklaşık 150'sinde eylül ayı sonuna kadar yayla şenliği ve festival yapılacak. Yaylalardaki su sorunu ise, bize ait has yöntemlerle çözülecek. Tıpkı fotoğraftaki gibi... Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Haçka Yaylası güzergahındaki yol kenarına yapılan doğal çeşme, altına eklenen küvetle görenleri gülümsetiyor.

Haçka Yaylası için en pratik çözüm bu!

Küvetli çeşmeden buz gibi yayla suyu içmek...Karadenizli sorunlara pratik çözümler üretmekle mahir. Şenliklere hazırlanan yaylalarda bu ve benzer görüntülere şahit olmak neredense sıradan. Fotoğrafta ki bu çeşmede görenleri gülümsetiyor. Yeşilin, mavinin, tarihin ve geleneksel konukseverliğin bir arada yaşatıldığı bölgemizde mayıs ayının ilk haftasıyla birlikte yayla şenlikleri başlıyor. Artvin, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Giresun ve ilimiz Bayburt’ta bulunan 2 bini aşkın irili-ufaklı yaylanın yaklaşık 150'sinde eylül ayı sonuna kadar yayla şenliği ve festival yapılacak. Yaylalardaki su sorunu ise, bize ait has yöntemlerle çözülecek. Tıpkı fotoğraftaki gibi... Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Haçka Yaylası güzergahındaki yol kenarına yapılan doğal çeşme, altına eklenen küvetle görenleri gülümsetiyor.



Gizem, sessizlik ve sis belki ürpertecek ama çeşmenin görüntüsü bunu engelliyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.