Geçmiş olsun büyük bestekar…

Yıllardır İstanbul’da gurbet hayatı yaşayan bestekarımız ve büyüğümüz Mustafa Ahıskalıoğlu, geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi süreci sonrasında Bayburt’a dönüş yaptı. Yıllarca gerek marangoz ustalığında gerekse onlarca yazdığı ve bestelediği eserler ile Bayburt’a ve Bayburtluların gönlüne özel nağmeler üreten Mustafa Ahıskalıoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizle, Bayburt’a hoş geldiniz diyoruz. Anılarını ve birikimlerini Bayburt Postası’nda yer alan köşesinden aktarmaya devam eden Ahıskalıoğlu, bu günlerde en büyük mutluluğu Bayburt’ta geçmiş olsun ziyaretinde bulunan dost ve ahbapları ile yaşıyor. Gazetemiz aracılığıyla “arayan soran herkese selam olsun” diyen bestekarımıza acil şifalar diliyor, ellerinden öpüyoruz.

Geçmiş olsun büyük bestekar…

Geçmiş olsun büyük bestekar…Yıllardır İstanbul’da gurbet hayatı yaşayan bestekarımız ve büyüğümüz Mustafa Ahıskalıoğlu, geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi süreci sonrasında Bayburt’a dönüş yaptı. Yıllarca gerek marangoz ustalığında gerekse onlarca yazdığı ve bestelediği eserler ile Bayburt’a ve Bayburtluların gönlüne özel nağmeler üreten Mustafa Ahıskalıoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizle, Bayburt’a hoş geldiniz diyoruz. Anılarını ve birikimlerini Bayburt Postası’nda yer alan köşesinden aktarmaya devam eden Ahıskalıoğlu, bu günlerde en büyük mutluluğu Bayburt’ta geçmiş olsun ziyaretinde bulunan dost ve ahbapları ile yaşıyor. Gazetemiz aracılığıyla “arayan soran herkese selam olsun” diyen bestekarımıza acil şifalar diliyor, ellerinden öpüyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.