Faturalar 100 Bin ağaca dönüşüyor

E-fatura projesi kapsamında Türkiye’yi ağaçlandırmayı hedefleyen Türk Telekom, bir yıl içinde 81 ilde toplam 100.000 ağaç dikecek. Projede Bayburt’un payına düşen ağaçlar dikilmeye başlandı. Elektronik fatura uygulamasının yaygınlaştırılarak kâğıt tüketiminin azaltılmasının yanı sıra Türkiye’nin ağaçlandırılmasına katkıda bulunulmasının da amaçlandığı proje kapsamında düzenlenen ağaç dikimi töreni Bayburt’ta şenlik havasında yaşandı. Bayburt Polis Okulu Yöneticileri, öğrencileri ve Türk Telekom çalışanlarının katılımı ile Erzurum Yolu üzerinde İl Özel İdaresine ait ağaçlandırma mevkiinde gerçekleşen fidan dikiminde, Bayburt İl Telekom yetkilileri, Türk Telekom ailesi olarak Türkiye’ye iyi bir gelecek hazırlamaya destek olan bu projede yer aldıkları için gururlu olduklarını ifade etti.   

Faturalar 100 Bin ağaca dönüşüyor

Onlarca genç, büyük bir mutlulukla fidanları toprağa verdilerE-fatura projesi kapsamında Türkiye’yi ağaçlandırmayı hedefleyen Türk Telekom, bir yıl içinde 81 ilde toplam 100.000 ağaç dikecek. Projede Bayburt’un payına düşen ağaçlar dikilmeye başlandı. Elektronik fatura uygulamasının yaygınlaştırılarak kâğıt tüketiminin azaltılmasının yanı sıra Türkiye’nin ağaçlandırılmasına katkıda bulunulmasının da amaçlandığı proje kapsamında düzenlenen ağaç dikimi töreni Bayburt’ta şenlik havasında yaşandı. Bayburt Polis Okulu Yöneticileri, öğrencileri ve Türk Telekom çalışanlarının katılımı ile Erzurum Yolu üzerinde İl Özel İdaresine ait ağaçlandırma mevkiinde gerçekleşen fidan dikiminde, Bayburt İl Telekom yetkilileri, Türk Telekom ailesi olarak Türkiye’ye iyi bir gelecek hazırlamaya destek olan bu projede yer aldıkları için gururlu olduklarını ifade etti. 

 

Bayburt İl Telekom yetkilileri, bu projede yer aldıkları için gururluydularAğaç dikimine Bayburt Polis Okulu Yöneticileri ve öğrencileride katıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampanya sayesinde Türk Telekom’un yaklaşık 900 bin abonesi faturalarını elektronik ortamda alıyor. Kampanyaya katılımı artırmak için online başvuru imkanını müşterilerine sunan Türk Telekom, Türkiye’de çevre bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunuyor.
 
Erzurum Yolu üzerinde İl Özel İdaresine ait ağaçlandırma mevkiinde gerçekleşen çalışma ile bölgeye 1000 fidan dikildi

 

 

 

 

 

 

 

Türk Telekomünikasyon A.Ş.

Türk Telekom, sabit hat ve GSM'den geniş bant internete kadar bütünleşmiş telekomünikasyon hizmetleri sunmaktadır. Türk Telekom grup şirketlerinin 31 Mart 2009 itibariyle 17,3 milyon sabit hat, 6 milyon ADSL hattı ve 12,6 milyon GSM abonesi bulunmaktadır. Şirket, tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke altyapısıyla Türkiye genelindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. TTnet, Argela, Innova, Sebit, Sobee ve AssisTT şirketlerinin % 99,9'una sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda Türkiye'deki üç GSM operatöründen biri olan Avea'nın hisselerinin %81'ine de sahiptir. Bunun yanı sıra Türk Telekom, Arnavutluk'taki yerleşik telekom operatörü Albtelecom şirketinde de azınlık hissesine sahiptir. Türk Telekom'un hisselerinin % 55'i Ojer Telekomünikasyon A.Ş. ve %30'u Türkiye Hazine Müsteşarlığı'na aittir. Geriye kalan % 15'lik hissesi de halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri, Mayıs 2008 itibariyle İMKB'de işlem görmektedir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.