Erzurum'da ramazan etkinlikleri

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere ilçesinde sokak iftarı etkinliği düzenlendi.

Erzurum'da ramazan etkinlikleri
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere ilçesinde sokak iftarı etkinliği düzenlendi. İftarın ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşmayı ön plana çıkardıklarını söyledi. 

Uzundere'nin turizm açısından önemli bir merkez haline geldiğini vurgulayan Kiremitci, "İlk sokak iftarımızı Uzundere'de veriyoruz. Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah belediyemizin Uzundere'ye yaptığı hizmetlerde ve güzelliklerde hep beraber olacağız. İlçemizi hem bu bölgenin, hem ülkemizin, hem de dünyanın tanınan turizm beldeleri arasına katmak için sizlerle beraber gayret sarf ediyoruz" dedi.

Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy da ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarla buluşmanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti. İftarın ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Gelenekten Geleceğe Ramazan Geceleri oyununu sahneledi. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.