Erdem ailesinin acı günü

Bayburt Postası - Bayburtlu İşadamı Yaşar Erdem, hayata veda etti. 10.02.1937 doğumlu olan Yaşar Erdem, son aylarda yaşadığı rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi altındaydı. Cumartesi akşamı gözlerini kapatan Yaşar Erdem'in cenaze namazı dün öğle namazını müteakip Şişli Camii'nde kılındı. Dostları ve sevenlerinin bu son yolculuğunda yanlız bırakmadığı Yaşar Erdem, ebedi istirahatgahı olan Zincirlikuyu Aile mezarlığına defnedildi. Erdem Ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyor, büyüğümüze Allah'tan rahmet diliyoruz.

Erdem ailesinin acı günü

Yaşar ErdemBayburt Postası - Bayburtlu İşadamı Yaşar Erdem, hayata veda etti. 10.02.1937 doğumlu olan Yaşar Erdem, son aylarda yaşadığı rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi altındaydı. Cumartesi akşamı gözlerini kapatan Yaşar Erdem'in cenaze namazı dün öğle namazını müteakip Şişli Camii'nde kılındı. Dostları ve sevenlerinin bu son yolculuğunda yanlız bırakmadığı Yaşar Erdem, ebedi istirahatgahı olan Zincirlikuyu Aile mezarlığına defnedildi. Erdem Ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyor, büyüğümüze Allah'tan rahmet diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.