Engelli vatandaşlarla iftarda buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt'taki engelli vatandaşlar ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Engelli vatandaşlarla iftarda buluştu

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt'taki engelli vatandaşlar ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.


İftara Başkan Memiş’in yanı sıra belediye meclis üyeleri, Türkiye Beyazay Derneği Bayburt Şube Başkanı Serhat Kılıç, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. İftar sonrası, Bayburt Belediyesi tarafından ihtiyacı olan fiziksel engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtıldı.



“Engelli çocuklar sadece sizin değil, onlar bizim de çocuklarımız”

Beyzade Düğün Salonu’nda düzenlenen iftarda davetlilerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Memiş, yaptığı konuşmada, “Engelli çocuklar sadece sizin değil, onlar bizim de çocuklarımızdır. Bayburt Belediyesi olarak bu çocukları kendi çocuklarımızdan hiçbir zaman ayırmayacağız. Yapılması gereken her ne varsa onu mutlaka yapacağız. Bizi sizlerle buluşturduğu için Serhat Bey’e (Kılıç) teşekkür ediyorum” dedi.


Engelli vatandaşların isteklerinin her zaman başının üzerinde yeri olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Memiş, “Şunu ifade edelim ki, ben hep sizinle beraber olacağım. Sizden gelen talepler, bize en kıymetli talepler olarak iletilecektir. Karşılığını da bu şekilde bulacaktır. Ben tekrar davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum. Ramazan’ınızı tebrik ediyorum.  Ayrıca bu Ramazan’da Doğu Türkistan’da Kur’anı ve Namazı yasaklayan başta zalim Çin olmak üzere İsrail’i ve diğer zalimleri kınıyorum. Sizleri de kınamaya davet ediyorum” diye konuştu.


Türkiye Beyazay Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Serhat Kılıç ise engellilere verdiği önem ve hassasiyetten dolayı Belediye Başkanı Memiş'e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Programın sonunda Bayburt Belediyesi tarafından fiziksel engelli ve yürümekte zorlanan vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.