“Eğitime Katkı Gecesi” Polat Otel’de gerçekleşti

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen “Eğitime Katkı Gecesi” Polat Otel’de yapıldı. Gece, Bayburt Vakfı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı. Vakıftan burs alarak eğitimlerine devam eden öğrencilerin açıklamaları salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Geceye Milletvekillerimiz Ülkü Güney ile Fetani Battal, İstanbul Vali Yandımcısı Hikmet Çakmak, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Bayburt Vakfı Onursal Başkanı Kurban Yazoğlu, Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Alemdağ Belediye Başkanı Mehmet Yaşa, Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, Bayburt Üniversitesi Fakülte binasını yaptıran değerli iş adamlarımızdan Kazım Erdem, Bayburt Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yumak,

“Eğitime Katkı Gecesi” Polat Otel’de gerçekleşti

Mustafa Topaloğlu ve Sibel Can Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen “Eğitime Katkı Gecesi” Polat Otel’de yapıldı. Gece, Bayburt Vakfı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı. Vakıftan burs alarak eğitimlerine devam eden öğrencilerin açıklamaları salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı. Geceye Milletvekillerimiz Ülkü Güney ile Fetani Battal, İstanbul Vali Yandımcısı Hikmet Çakmak, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Bayburt Vakfı Onursal Başkanı Kurban Yazoğlu, Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Alemdağ Belediye Başkanı Mehmet Yaşa, Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, Bayburt Üniversitesi Fakülte binasını yaptıran değerli iş adamlarımızdan Kazım Erdem, Bayburt Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yumak,

Bakırköy Adliyesi Ağır Ceza Reisi Hakimi Metin Özkan, Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa İşcan, Ercan Saatçi, Mustafa Topaloğlu, Hakan Şükür, çok sayıda dernek yöneticisi ve hemşehrilerimiz katıldı.

Gecenin ilk konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Dr. Şahap Kavcıoğlu şunları söyledi:

Ülkü Gökalp Güney, Kemal Coşkun, Kazım Erdem“Bayburt’umuzun 91. kurtuluş yıldönümünü çok özel şenliklerle birlikte kutladık ve kutlamaya devam edeceğiz. Bayburtlu olmak, Bayburt’un manevi ikliminde yaşamak başlı başına bir saadet ve gurur kaynağıdır.    

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı olarak sizlerden aldığımız destekle her yıl 700 ışık yakıyor, yarınlarımızı aydınlatacak 700 pırıl pırıl gencimize burs veriyoruz ve gururla söylüyorum ki bu güzel hizmeti 13 yıldır hiç ara vermeden sürdürüyoruz. Bu hizmeti sunan, bu mücadeleye maddi ve manevi destek sağlayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

Gecede sahne alan Sibel Can, yaklaşık iki saat boyunca bir birinden güzel şarkılar seslendirdi.

Daha sonra “Bayburt Vakfı Yılın Bayburtluları” ödüllerine geçildi. Yılın politikacısı seçilen Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak’a plaketini Milletvekilimiz Ülkü Güney, yılın bürokratı seçilen İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy’a plaketini Milletvekilimiz Fetani Battal, yılın sanayicisi seçilen Sunay Turan’a plaketini Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, yılın girişimci genç iş adamları seçilen Barış Vural’a plaketini Alemdağ Belediye Başkanı Mehmet Yaşa, Cem Bayramoğlu’na plaketini Vakıf Onursal Başkanımız Kurban Yazoğlu, yılın spor adamı seçilen Hakan Şükür’e ise plaketini Vakıf Başkanımız Dr. Şahap Kavcıoğlu verdi. Ayrıca Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar yaptığı hizmetlerden dolayı Vakıf Başkanı Dr. Şahap Kavcıoğlu’na bir plaket sundu.

Ayrıca Oganhan’ın sahne aldığı bu özel gece, folklor ekiplerinin gösterileri ile sona erdi.

Ercan Saatçi, Kurban YazoğluA. Nasır Haşlak’a plaketini Milletvekilimiz Ülkü Güney verdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.