Dikkat! Bayburt ayazı kapıda!

Bayburt’ta şiddetli rüzgar ve kar yağışının ardından havaların daha da soğuyacağı açıklandı.

Dikkat! Bayburt ayazı kapıda!
Bayburt Postası - Bayburt’ta şiddetli rüzgar ve kar yağışının ardından havaların daha da soğuyacağı açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bölgede hayatı felç eden kar yağışının ardından yarından itibaren don olaylarına rastlanacağı belirtildi.

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, yarın en düşük eksi 16’ya kadar düşmesi tahmin edilen hava sıcaklığının Cumartesi günü ise eksi 22’lere kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Kent genelinde özellikle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don bekleniyor. Hafta sonuna kadar sıfırın altında seyredecek olan hava sıcaklığının ortalama eksi 16 ve eksi 22 arasında değişeceği belirtildi. 

Önce şiddetli rüzğârın çatıları uçurduğu ardından kar yağışının köy yollarını kapattığı kentte bugünden itibaren gizli buzlanma ve don olaylarına karşı tüm vatandaşların dikkatli, ilgililerin ise tedbirli olması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN