Demiryolu sevdası yüreklerden bilbordlara taştı

Bayburt Postası - Kendisini içine alabilecek bir demiryolu güzergahının heyecanı ile yaşanan Bayburt’ta uzun süredir gündemde olan “tren mücadelesi” Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt ziyareti öncesinde reklam panolarına ve bilbordlara taşındı. Bayburt Sivil Toplum Platformu tarafından alınan kararın ardından tasarlanan çalışma, “Bayburtlu aç gözünü, treni kaçırma” sloganını taşıyor. Yaptığı grafiksel çalışmalarla bir gönül hizmeti veren Ümit Kondolot’un hazırladığı tasarımın en can alıcı mesajı ise “Siz İsterseniz Umutlar Yeşerir” oldu.

Demiryolu sevdası yüreklerden bilbordlara taştı

Demiryolu sevdası yüreklerden bilbordlara taştı...Bayburt Postası - Kendisini içine alabilecek bir demiryolu güzergahının heyecanı ile yaşanan Bayburt’ta uzun süredir gündemde olan “tren mücadelesi” Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt ziyareti öncesinde reklam panolarına ve bilbordlara taşındı. Bayburt Sivil Toplum Platformu tarafından alınan kararın ardından tasarlanan çalışma, “Bayburtlu aç gözünü, treni kaçırma” sloganını taşıyor. Yaptığı grafiksel çalışmalarla bir gönül hizmeti veren Ümit Kondolot’un hazırladığı tasarımın en can alıcı mesajı ise “Siz İsterseniz Umutlar Yeşerir” oldu.

Cumhurbaşkanı Gül, Bayburt ziyaretinde başını nereye çevirse bu mesajı gördü...Cumhurbaşkanı Gül’ün de dikkatini çeken bu çalışma, demiryolu sevdasının yüreklere sığmadığı ve bilbordlara taşmaya başladığı yorumlarına neden oldu. 30’un üzerinde STK’nın bir araya gelerek oluşturduğu Bayburt Sivil Toplum Platformu, bu konuda ki çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Platformun hedefinde, aynı çalışmayı afiş ebatlarında bastırarak, Türkiye’nin çeşitli bölgelerine dağılmış hemşerilerimiz vasıtasıyla üniversite, vakıf, dernek, iş yeri, taksi, halk otobüsü ve minibüslerde yer almasını sağlamak var.

 

EDİTÖR: Aşağıda yer alan çalışmanın yüksek çözünürlüklü halini [email protected] adresinden istek yaparak edinebilirsiniz... BAYBURT EKSPRES'i renkli çıkış alarak işyerinizde, ofisinizde veya arabanızda kullanarak Bayburt'un haklı isteğine destekte bulunabilirsiniz. Desteğe ortak ettiğiniz özel alanınızın fotoğrafını bizlerle paylaşın, bizlerde bu güç ve sinerjiyi tüm Bayburtlularla paylaşalım. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI: www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link vrilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.