Çoruh’un geleceği için beyin fırtınası

Çoruh’un geleceğini kurtarmak ve farkına varmak için AB destekli başlatılan “Bir Nehrin Yüzünü Yıkamak” isimli proje, çeşitli etkinlik ve aktivitelerle devam ediyor. Bayburt Bilim Eğitim ve Kültür Deneği tarafından sürdürülen proje kapsamında daha önce havza boyunca çalışmalar yapılmış, resim sergisi ve sloganlı plakaların Çoruh nehri boyunca yer alması sağlanarak Çoruh’un geleceğine dikkat çekilmişti. Proje kapsamında hafta sonu yeniden bir araya gelen Çoruh sevdalıları, gerçekleşen çalıştay ile gün boyunca Çoruh’un geleceğine dair plan ve projeler üretti.  

Çoruh’un geleceği için beyin fırtınası

Çoruh’un geleceği için beyin fırtınası Şair Zihni Kültür Merkezinde gerçekleştiÇoruh’un geleceğini kurtarmak ve farkına varmak için AB destekli başlatılan “Bir Nehrin Yüzünü Yıkamak” isimli proje, çeşitli etkinlik ve aktivitelerle devam ediyor. Bayburt Bilim Eğitim ve Kültür Deneği tarafından sürdürülen proje kapsamında daha önce havza boyunca çalışmalar yapılmış, resim sergisi ve sloganlı plakaların Çoruh nehri boyunca yer alması sağlanarak Çoruh’un geleceğine dikkat çekilmişti. Proje kapsamında hafta sonu yeniden bir araya gelen Çoruh sevdalıları, gerçekleşen çalıştay ile gün boyunca Çoruh’un geleceğine dair plan ve projeler üretti.

 





Hafta sonu yeniden bir araya gelen Çoruh sevdalıları, gerçekleşen çalıştay ile gün boyunca Çoruh’un geleceğine dair plan ve projeler üretti4 Gruba ayrılarak beyin fırtınası gerçekleştiren üyeler ve gönüllü katılımcılar, ortaya birbirinden ilginç ve özel projeler çıkmasına vesile oldu. Çeşitli sunumların katılımcılar ile paylaşıldığı, onlarca proje önerisinin kayda geçirildiği çalıştay, akşam saatlerinde Vilayet Ormanı Bayburt Evi’nde gerçekleşen yemekle sona erdi.
 

Çalıştay raporları çok yakında www.bayburtpostasi.com.tr de olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.