"Çocukları Hayalleriyle Buluşturalım"

"Çocukları Hayalleriyle Buluşturalım" kampanyası kapsamında, Çatak Yatılı Bölge Okulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler gönderildi.

"Çocukları Hayalleriyle Buluşturalım"
İstanbul Özel Evrim Okulları okul aile birliğinin destekleriyle başlatılan "Çocukları Hayalleriyle Buluşturalım" kampanyası kapsamında, Çatak Yatılı Bölge Okulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler gönderildi.

Kampanya kapsamında, Çatak ilçesindeki öğrencilerin resim, yazı ve şiirlerle hayallerini anlattıkları mektuplar, Özel Evrim Okulları öğrencilerine ulaştırıldı. İstanbul'daki öğrenciler de Çataklı arkadaşlarına yazdıkları mektuplarla duygularını anlattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan önce Çataklı öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'daki öğrenciler tarafından başlatılan kampanyada, balondan monta, kitaptan bisiklete, bağlamadan oyuncağa kadar toplanan hediyeler, Yatılı Bölge Okulu'nda düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı. 

Programa Çatak Milli Eğitim Müdürü Salih Taş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Manto, TEGV Çatak Birim Sorumlusu Gülay Aras, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Çatak Yatılı Bölge Okulu Müdürü Şefik Bozan, yaptığı açıklamada, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Dayanışmayı, paylaşmayı, yetenekleri geliştirmeyi, sosyal ve bireysel özgüven geliştirmeyi hedeflediğimiz etkinliklerden biri de bugünkü hediye paylaşımıdır. Özel Evrim Okullarının, okulumuz öğrencilerine göndermiş olduğu hediyeler bizlere bir kez daha dayanışmanın ve paylaşımın güzel bir örneğini yaşatmaktadır" diye konuştu. AA
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.