Cezasını çekerken yatmadı, işe alındı

İşlediği bir suç dolayısıyla, Erzincan 1. Asliye Ceza Mahkemesince, Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında, hapis yada para cezası yerine, 4 ay boyunca günde 4 saat süreyle ücretsiz olarak kamuya yararlı bir işte çalışma cezasına çarptırılan Kenan Ayçiçek, cezasının infazı için Bayburt'a bağlı Demirözü ilçesi Gökçedere Belde Belediye Başkanlığında, çalışmaya başladı. Günde 4 saat yerine, 8 saat çalışarak 4 aylık cezasını 2 ayda çeken Ayçiçek, belediyenin temizlik, teknik ve tadilat gibi bir çok alandaki çalışkanlığı ve dürüstlüğü nedeniyle, cezasını çektikten sonra, aynı belediyenin kadrolu personeli oldu.

Cezasını çekerken yatmadı, işe alındı

Kenan Ayçiçekİşlediği bir suç dolayısıyla, Erzincan 1. Asliye Ceza Mahkemesince, Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında, hapis yada para cezası yerine, 4 ay boyunca günde 4 saat süreyle ücretsiz olarak kamuya yararlı bir işte çalışma cezasına çarptırılan Kenan Ayçiçek, cezasının infazı için Bayburt'a bağlı Demirözü ilçesi Gökçedere Belde Belediye Başkanlığında, çalışmaya başladı. Günde 4 saat yerine, 8 saat çalışarak 4 aylık cezasını 2 ayda çeken Ayçiçek, belediyenin temizlik, teknik ve tadilat gibi bir çok alandaki çalışkanlığı ve dürüstlüğü nedeniyle, cezasını çektikten sonra, aynı belediyenin kadrolu personeli oldu.

Kadrolu olarak işe girmesine ilişkin bilgi veren Ayçiçek, Denetimli Serbestlik Uygulaması'ndan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi:

''İşlediğim suç nedeniyle, mahkemece, Gökçedere Belde Belediyesinde kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalışma cezasına çarptırıldım ve cezamı çekmek için işe başladım. Cezamın infazı süresince çalışmalarımın belediye yetkililerince takdirle karşılanması sonucu işe alındım, bu beni çok mutlu etti. Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi çalışanları ile Gökçedere Belediye Başkanı Necmettin Bakır'a çok teşekkür ediyorum.''
 
Belediye Başkanı Necmettin Bakır ise Kenan Ayçiçek'in, cezasının infazı süresince, verilen işleri gayretle, özenle ve titizlikle yaptığını ve her işin üstesinden geldiğini söyledi.

Bu durumun Ayçiçek'in işe girmesinde büyük etken olduğunu söyleyen Bakır, ''Dürüst, ahlaklı ve çok çalışkan birisi. Belediyemizde böyle her işten anlayan ve çalışma azmi olan birine ihtiyacımız vardı. Bunun için kendisini belediyemizde kadrolu olarak işe aldık'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.