Cadde boyu iftar sofrası

Cumhuriyet caddesinde düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü.

Cadde boyu iftar sofrası
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tarafından Cumhuriyet caddesinde düzenlenen iftar programı yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve bu yıl da yoğun ilgi gören açık hava iftarında yüzlerce kişi yine aynı sofrada iftar yapmanın coşkusunu yaşadı. Saatler önce trafiğe kapatılan Cumhuriyet caddesinde iftar masaları ezan vaktine bir saat kala vatandaşlar tarafından tamamen dolduruldu. Dev sofrada iftarını açmak için bekleyen vatandaşlar, Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen programda Mecit Akyüz ve ekibi tarafından seslendirilen ilahileri dinledi.

Programa Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ile birlikte il meclis ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Bazı STK temsilcilerinin de yer aldığı iftar programının özel davetlileri arasında Alman ailesi de vardı.




Haber & Fotoğraf: Ümit Kondolot


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat y 10 yıl önce

Çok güzel hareketler bunlar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Avatar
Hasına 10 yıl önce

Çok güzel evet şenlikleri iptal eden şahısların buraya harcanan bütçeyi yardım olarak Türkmen ve Gazze'deki kardeşlerimize yardım etmelerini bekledim

Avatar
metin kamacı 10 yıl önce

eskiden insanlar utanırdı böyle yerde yemek yemeye akp insanları ne hale getirdi yazıklar olsun