Bölgemizde yol çilesi bitmek bilmiyor

Bayburt ve Erzurum başta olmak üzere çevre illerle ulaşımı sağlayan karayolu ağlarındaki bakımsız yollar ve yetersiz işaretlemeler sürücüleri zor durumda bırakıyor. Bayburt, Erzurum, Bingöl, Ağrı, Iğdır, Muş, Kars ve Artvin karayollarında trafik uyarıcı levhalarının yetersiz, yol çizgilerinin tamamen kaybolduğunu öne süren sürücüler, özellikle gece yolculuğunda büyük problem yaşadıklarını dile getirdiler. Çizgilerin yetersiz kaldığı ve bir çok bölgede silindiğini belirten sürücüler, “Yollarda ışıklandırmayı sağlayan reflektörler yok denecek kadar az. Sürücüler yakın mesafedeki araçları bile görmekte güçlük çekiyorlar. Yol sınırlarını belirleyen çizgilerin silinmiş olması adeta kazalara davetiye çıkarıyor” dediler.

Bölgemizde yol çilesi bitmek bilmiyor

Trafik uyarıcı levhalarının yetersiz, yol çizgilerinin tamamen kaybolduğunu öne süren sürücüler, özellikle gece yolculuğunda büyük problem yaşadıklarını dile getirdilerBayburt ve Erzurum başta olmak üzere çevre illerle ulaşımı sağlayan karayolu ağlarındaki bakımsız yollar ve yetersiz işaretlemeler sürücüleri zor durumda bırakıyor. Bayburt, Erzurum, Bingöl, Ağrı, Iğdır, Muş, Kars ve Artvin karayollarında trafik uyarıcı levhalarının yetersiz, yol çizgilerinin tamamen kaybolduğunu öne süren sürücüler, özellikle gece yolculuğunda büyük problem yaşadıklarını dile getirdiler. Çizgilerin yetersiz kaldığı ve bir çok bölgede silindiğini belirten sürücüler, “Yollarda ışıklandırmayı sağlayan reflektörler yok denecek kadar az. Sürücüler yakın mesafedeki araçları bile görmekte güçlük çekiyorlar. Yol sınırlarını belirleyen çizgilerin silinmiş olması adeta kazalara davetiye çıkarıyor” dediler.

Bu arada bu güzergahlarda yapılan bölünmüş yol çalışmalarının da sürücüleri zor durumda bıraktığını belirten vatandaşlar, yollara saçılan kaya parçaları, yaşanan heyelanların büyük bir tehlike oluşturduğunu bildirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.