Bir devrin sonu!

Bayburt Postası -  Cumhuriyet Caddesi üzerinde dört köprüden biri olan ve yıllardır büyük bir yükü çeken Cemiyet Köprüsü Bayburt’a kısa süreliğine veda ediyor. Yapılacak açıklamaya göre mevcut düzeni içerisinde 5.5 metre genişliğinde olan köprü çağa uygun olarak yeniden yapılacak. Bayburt D.S.İ. 225. Şube Müdürlüğü tarafından yıkımına başlanan köprü hakkında Şube Müdürü Halis Saka gazetemize bilgiler verdi. Saka, uzun yıllar önce yaptırılan mevcut köprünün teknik yeterliliğe aykırı, çok dar ve çağa uygun olmadığını belirterek yıkımına başlandığını söyledi. 

Bir devrin sonu!

Bir devrin sonu!Bayburt Postası -  Cumhuriyet Caddesi üzerinde dört köprüden biri olan ve yıllardır büyük bir yükü çeken Cemiyet Köprüsü Bayburt’a kısa süreliğine veda ediyor. Yapılacak açıklamaya göre mevcut düzeni içerisinde 5.5 metre genişliğinde olan köprü çağa uygun olarak yeniden yapılacak. Bayburt D.S.İ. 225. Şube Müdürlüğü tarafından yıkımına başlanan köprü hakkında Şube Müdürü Halis Saka gazetemize bilgiler verdi. Saka, uzun yıllar önce yaptırılan mevcut köprünün teknik yeterliliğe aykırı, çok dar ve çağa uygun olmadığını belirterek yıkımına başlandığını söyledi.

 

Yeni yapılacak olan köprünün çağın gereklerine uygun olacağını belirtilen Saka, “Şu anda yıkımını gerçekleştirdiğimiz köprü herkesin bildiği gibi tek aracın ancak geçebildiği dar bir köprüdür. Yeni yapılacak olan köprü 12 Metre genişliğinde, 30 metre boyunda çift aracın rahatlıkla geçebildiği çağın teknolojisine uygun bir köprü olacaktır” dedi. Yeni köprünün faaliyete geçiş tarihi hakkında tam olarak net bir bilgi veremeyeceğini belirten Saka, 2009 yılı içinde bitirileceğini söyledi.

 

Cemiyet Köprüsü yenisi yapılmak üzere yıkıldıYıkım çalışmaları gün boyu sürdü...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.