Belediye’den her gün 200 kişiye iftar

Bayburt Postası – Bayburt Belediyesi, kurduğu çadırda Ramazan boyunca her gün yaklaşık 200 kişiye iftar yemeği verecek. Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, mübarek günlerde yardımlaşmanın ve ihtiyaçlı insanlara katkı sağlamanın büyük önem taşıdığının bilinci içerisinde, üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye gayret ettiklerini söyledi. Ramazan süresince iftar çadırına maddi ve manevi katkı sağlayacak vatandaşlara teşekkür eden Polat, "Belediyenin daha önceden tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımları da olacak. Gıdalar bizzat belediye personeli tarafından aileler rencide edilmeden ulaştırılacak. Gıda paketleri ailenin bir aylık Ramazan ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanacak." dedi.

Belediye’den her gün 200 kişiye iftar

  Bayburt Belediyesi’nden her gün 200 kişiye iftar yemeği verilecek...Bayburt Postası – Bayburt Belediyesi, kurduğu çadırda Ramazan boyunca her gün yaklaşık 200 kişiye iftar yemeği verecek. Bayburt Belediye Başkanı H. Ali Polat, mübarek günlerde yardımlaşmanın ve ihtiyaçlı insanlara katkı sağlamanın büyük önem taşıdığının bilinci içerisinde, üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye gayret ettiklerini söyledi. Ramazan süresince iftar çadırına maddi ve manevi katkı sağlayacak vatandaşlara teşekkür eden Polat, "Belediyenin daha önceden tespit ettiği ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımları da olacak. Gıdalar bizzat belediye personeli tarafından aileler rencide edilmeden ulaştırılacak. Gıda paketleri ailenin bir aylık Ramazan ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanacak." dedi.

Başkan Polat, Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, vatandaşın sağlıklı gıda tüketimini sağlamak amacıyla Ramazan ayı öncesinde özellikle imalathanelere yönelik denetimler yapıldığını, kontrollerin ay boyunca süreceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.