BAYSİAD, STK’larla bir araya geldi

Merkezi İstanbul’da bulunan Bayburt Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği, bir araya gelerek güç birliği oluşturan Bayburt Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya geldi. BAYSİAD Başkanı Salim Arslanhan ve BAYSİAD Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Yerlikaya’nın ev sahipliğinde, Öğretmen Evi’nde gerçekleşen buluşmaya Bayburt’tan 15 STK temsilcisi katıldı. Bayburt’un sorunları ve çözümlerinin konuşulduğu toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. Toplantı sonunda bir açıklama yapan BAYSİAD Başkanı Salim Arslanhan, şunları söyledi:

BAYSİAD, STK’larla bir araya geldi

BAYSİAD Başkanı Salim Arslanhan ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim YumakMerkezi İstanbul’da bulunan Bayburt Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği, bir araya gelerek güç birliği oluşturan Bayburt Sivil Toplum Örgütleri ile bir araya geldi. BAYSİAD Başkanı Salim Arslanhan ve BAYSİAD Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Yerlikaya’nın ev sahipliğinde, Öğretmen Evi’nde gerçekleşen buluşmaya Bayburt’tan 15 STK temsilcisi katıldı. Bayburt’un sorunları ve çözümlerinin konuşulduğu toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. Toplantı sonunda bir açıklama yapan BAYSİAD Başkanı Salim Arslanhan, şunları söyledi:

BAYSİAD, STK’larla bir araya geldi“Gelişmeye ihtiyacı olan Bayburt ve bölgemiz, tarım ve hayvancılığa dayalı tesisler başta olmak üzere her türlü sanayileşmeye uygundur. Yatırımcının yatırım yapmasının önünü açacak, istihdamı sağlayacak ve göçle sürekli olarak boşalan bölgenin yeniden canlanmasını ve kalkınmasını sağlayacak ucuz ve hızlı ulaşım olanağı mutlaka sağlanmalı. Bunu sağlayabilecek yegane ulaşım aracı olan demiryolunun bir an önce hayata geçirilmesini ülkemiz, bölgemiz ve Bayburt için istiyoruz. Bu isteğimizin arkasında kararlılıkla duracağız.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.