Bayram harçlığı almadan bırakmadılar

Bayburt Valisi Kerem Al, bayram ziyaretlerini Emniyet mensuplarının bayramlarını kutlayarak devam ettirdi. Polisevine gerçekleştirdiği ziyarete Bayburt Milletvekili Dr. Ülkü Göklap Güney, Garnizon Komutanı Muh. Kur. Alb. Faruk Kayadere ve Belediye Başkanı H. Ali Polat ile birlikte gelen Vali Al, burada Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve polis mensuplarının bayramını kutladı. Polisevi çıkışında ise Vali Al’ı bir sürpriz bekliyordu. Etrafı çocuklar tarafından sarılan Vali Al, çocukların bayramını kutladı ve onlara bayram harçlığı verdi.  

Bayram harçlığı almadan bırakmadılar

Bayram harçlığı almadan bırakmadılar...Bayburt Valisi Kerem Al, bayram ziyaretlerini Emniyet mensuplarının bayramlarını kutlayarak devam ettirdi. Polisevine gerçekleştirdiği ziyarete Bayburt Milletvekili Dr. Ülkü Göklap Güney, Garnizon Komutanı Muh. Kur. Alb. Faruk Kayadere ve Belediye Başkanı H. Ali Polat ile birlikte gelen Vali Al, burada Bayburt İl Emniyet Müdürü Mesut İnce ve polis mensuplarının bayramını kutladı. Polisevi çıkışında ise Vali Al’ı bir sürpriz bekliyordu. Etrafı çocuklar tarafından sarılan Vali Al, çocukların bayramını kutladı ve onlara bayram harçlığı verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.