Bayburt’u MOBESE’den izlediler

Bayburt Postası - Polis Akademisi Başkanlığı, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayburt Sosyal Yardımlaşma Vakfı işbirliği ile İÇGÖÇ Özel Eylem Planı Projesi Kapsamında Bayburt’a gelerek yaz kampına katılan öğrenciler, Bayburt Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Bayburt Emniyet Müdürü Mesut İnce, polislik hakkında ve Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezi Amirliği'ni de dolaşan öğrenciler, MOBESE kameralarından bir süre Bayburt’u ve sokaklarını izledi.

Bayburt’u MOBESE’den izlediler

Bayburt’u MOBESE’den izledilerBayburt Postası - Polis Akademisi Başkanlığı, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayburt Sosyal Yardımlaşma Vakfı işbirliği ile İÇGÖÇ Özel Eylem Planı Projesi Kapsamında Bayburt’a gelerek yaz kampına katılan öğrenciler, Bayburt Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Bayburt Emniyet Müdürü Mesut İnce, polislik hakkında ve Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezi Amirliği'ni de dolaşan öğrenciler, MOBESE kameralarından bir süre Bayburt’u ve sokaklarını izledi.

Kurulumu tamamlanan ve bir süredir hizmete başlayan MOBESE sistemi ile yapılan izlemeleri inceleyen diğer bir isim ise kısa bir süre önce Bayburt Emniyeti’ni ziyaret eden Valimiz Kerem Al oldu. Jandarma Alay Komutanı Halil Uysal ile birlikte İl Emniyet Müdürü Mesut İnce’yi ziyaret eden Vali Al, birimleri tek tek dolaşarak bilgi aldı.

MOBESE sisteminin çalışması hakkında bilgiler alan Vali Al, bir süre Bayburt sokaklarından kameralara yansıyan görüntüleri takip etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.