Bayburt'ta UFO gördünüz mü?

Türkiye'de son 3 ayda rekor düzeyde UFO görüldüğünü duyuran SİRİUS merkezine göre bu illerden biri de Bayburt!

Bayburt'ta UFO gördünüz mü?
Bayburt Postası - Sirius Araştırma Merkezi, UFO'ların en çok görüldüğü 30 ilin ve ilçelerin listesini açıkladı. Türkiye'de son 3 ayda rekor düzeyde UFO görüldüğünü duyuran SİRİUS merkezine göre bu illerden biri de Bayburt!

Açıklamada, 01 Ağustos 2014 – 10 Kasım 2014 tarihleri arasındaki dönemde  2 bin 234 ihbar yapıldığı bilgisi verilirken, bu ihbarlardan 392 tanesinin digital fotoğraf veya video kameralarla kayda alınmış görüntülerden oluştuğu belirtildi. Bu görüntülerden 336 tanesini yanılsama olarak değerlendiren Sirius merkezi, 56 tanesinin ise UFO olarak tespit edildiğini açıkladı.

İşte en çok UFO görülen iller ve ilçeler şöyle:

İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Adana, Bursa, Bozcaada, Samsun, Ankara, İzmir, Efes ve çevresi, Manisa, Afyon, Denizli, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Aksaray, Konya, Eskişehir, Safranbolu, Giresun, Kıbrıs, Kütahya, Adıyaman, Ağrı, Erzurum, Zonguldak, Ayvalık, İzmit, Yalova, Bolu, Çeşme, Bayburt, Balıkesir, Hatay, Sakarya, Tuz Gölü, Bodrum, Uşak, Şanlıurfa.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Artık İlimiz ünlü olacak.

Avatar
doğan şahin-ümraniye @ALOŞ 9 yıl önce

bayburt 15 asırda çok büyükmüş,nedenmi,osmanlı döneminde bayburt kanunnamesi"
dolayısıyla 4 tane medrese(üniversite)varlığı tarih kitaplarında mevcuttur.selamlar

Avatar
Cengaver 9 yıl önce

Yaşasın bilimde de ilerliyoruz:) 30 il arasına girmişiz. Ne var bunda demeyin. Ufo'yu görmek kolay mı? Kalp gözü, akıl gözü açık olacak. Bilim sanat merkeziniz olacak... Sahi ya, dün Tübitak Ortaokul Bilimsel Proje yarışmaları sonuçlandı. Ödüllerin % 70 ine yakınını hükümetin haksız bir şekilde teşvikte ayrımcılığa tabi tuttuğu Gülen Grubuna yakın okullar alıverdi. Hem de tarafsız ilim adamlarının değerlendirmesiyle. Bu okullardan çocuklarınızı alın diye tavsiyede bulunanlar insanlara bunu nasıl izah etmiştir, çok merak ettim. Unutmayın, o okullar güneş gibidir. Üflemekle sönmez. Gözünüzü kapatan kendine gece yapar. Oralarda okuyanlarla, alınanları gözleme tabi tutun 5-6 sene sonra değişimi görürsünüz.

Avatar
ali 9 yıl önce

doğan şahin kardeşim medrese üniversite değildir osmanlıda medrese ilk orta ksımlarıda var olan bir kurumdur keşke şimdi gelişebilse bayburt

Avatar
Melisa 7 yıl önce

Ben bayburtta yaşıyorum inanıyorsunuz ama gözlerimle gördüm kaleardida ufo var lütfen dikkat