Bayburtlu ikizler ayırt edilemeyecek!

Bayburt Postası - Bayburt'ta yaşayan ve çiftçilikle hayatlarını sürdüren Hasan ve Hüseyin Zengin isimli tek yumurta ikizleri gözlükleri çerçevesinin renkli olması ile ayırt edilirken, gördükleri lazer tedavisinden sonra artık ayırt edilemiyor. Trabzon'daki Karadeniz Lazer Göz Merkezi tarafından önce tedavileri yapılan tek yumurta ikizleri artık camsız bir hayata göz açtılar. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Karadeniz Lazer Göz Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Tüysüz, "Bana ilk olarak bu iki kardeş geldikleri zaman biz artık gözlüklerden bıktık bizi kurtar doktor bey demiştiler. 5 numara astitmantları vardı. İkisinin de sol gözleri daha kötüydü. Tek yumurta ikizleri olarak Türkiye'de 5 vakadan biri bu kardeşlerdi. Şimdi gelinen noktada artık gözlükleri yok 1 ay önce yapılan lazer tedavisinden sonra gözleri artık eskisinden daha iyi görüyor. Gözlüklerden kurtulmak isteyen herkesi merkezimizde tedaviye bekliyoruz" dedi.

Bayburtlu ikizler ayırt edilemeyecek!

Hangisi Hasan, hangisi Hüseyin?Bayburt Postası - Bayburt'ta yaşayan ve çiftçilikle hayatlarını sürdüren Hasan ve Hüseyin Zengin isimli tek yumurta ikizleri gözlükleri çerçevesinin renkli olması ile ayırt edilirken, gördükleri lazer tedavisinden sonra artık ayırt edilemiyor. Trabzon'daki Karadeniz Lazer Göz Merkezi tarafından önce tedavileri yapılan tek yumurta ikizleri artık camsız bir hayata göz açtılar. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Karadeniz Lazer Göz Merkezi Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Tüysüz, "Bana ilk olarak bu iki kardeş geldikleri zaman biz artık gözlüklerden bıktık bizi kurtar doktor bey demiştiler. 5 numara astitmantları vardı. İkisinin de sol gözleri daha kötüydü. Tek yumurta ikizleri olarak Türkiye'de 5 vakadan biri bu kardeşlerdi. Şimdi gelinen noktada artık gözlükleri yok 1 ay önce yapılan lazer tedavisinden sonra gözleri artık eskisinden daha iyi görüyor. Gözlüklerden kurtulmak isteyen herkesi merkezimizde tedaviye bekliyoruz" dedi.

Tek yumurta ikizlerinden Hasan, kardeşi ile birlikte aynı yerde askerlik yaptıklarını hatırlatarak "Bizi askerde de ayırt edemezlerdi. Köyde eğer ikimizi beraber görseler Hasan Hüseyin diye çağırırdılar. Gözlüklerimizin çerçevesinin farklı renklerde olması bizi biraz ayırt etmelerini sağlıyordu. Lazer tedavisi gördükten sonra gözlük takmadığımızdan bizi ayırt etmeleri biraz güçleşecek. Çünkü biz gözlük çerçevelerini değişik renklerde takarak farklılık yapıyorduk. Lazer tedavisi gördükten sonra gözlerimiz daha iyi görmeye başladı. Eskiden gözlük taktığımız için rahat hareket edemiyorduk. Denizde yüzerken, kapalı bir alana girdiğimiz zaman camın buharlaşması, yağmur yağınca damlaların camlara damlaması ve bunlar gibi rahatsız edici şikayetlerden kurtulduk. Artık çok daha rahat hareket edebiliyoruz. Doktorumuza çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

Opr. Dr. Mehmet Tüysüz ve Zengin kardeşlerGözlükleri çıkarınca, artık daha zor ayırt edilecekler...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.