Bayburt'ta 'Aile ve Kadın' çalıştayı

Bayburt Valiliği öncülüğünde “Aile ve Kadın” temalı çalıştayın ilki Zahit Mahalle Odası'nda gerçekleşti.

Bayburt'ta 'Aile ve Kadın' çalıştayı
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü sekretaryasında çerçekleşen çalıştaya, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü, Bayburt İl Müftülüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kadın ve Demokrasi Derneği Bayburt İl Temsilciliğinin katkılarıyla 120 kadın katıldı.
 
Çalıştayda kadınlar istek, sorun ve önerilerini birbirleriyle paylaşarak, kadın ve ailelere sosyal destek mekanizmalarının sağlanması konularında bilgilendirme ve drama etkinliği yapıldı.

Aynı zamanda şiddet davranışı gibi istenilmeyen olaylarda neler yapılması gerektiği hususunda ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilmiş olan KADES uygulaması konularında bilgilendirmeler yapılarak, broşürler dağıtıldı, kadınların elde ettikleri birikimler vasıtasıyla sosyal çevrelerine olumlu geri bildirimlerde bulunmaları tavsiye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.