Bayburt İnşaat iftarda buluşturdu

Bayburt Postası -  İnşaat sektöründe son yıllarda yaptığı atılımlar ile adından söz ettiren Bayburt İnşaat, verdiği iftar daveti ile kalabalık bir misafir grubunu bir araya getirdi. Davetlileri Bayburt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kıyasettin Şentürk karşıladı. Son günlerin gözde mekanı olan Bayburt Konağı’nda verilen iftar davetine Bayburt Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Garnizon Komutanı Alb. Faruk Kayadere, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Bünyamin Özbek, eski Belediye Başkanı Bekir Çetin, Daire Amirleri, STK temsilcileri, İl Özel İdare personeli ve basın mensupları katıldı.

Bayburt İnşaat iftarda buluşturdu

Bayburt İnşaat iftarda buluşturduBayburt Postası -  İnşaat sektöründe son yıllarda yaptığı atılımlar ile adından söz ettiren Bayburt İnşaat, verdiği iftar daveti ile kalabalık bir misafir grubunu bir araya getirdi. Davetlileri Bayburt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kıyasettin Şentürk karşıladı. Son günlerin gözde mekanı olan Bayburt Konağı’nda verilen iftar davetine Bayburt Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı H. Ali Polat, Garnizon Komutanı Alb. Faruk Kayadere, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyettin Babacan, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Bünyamin Özbek, eski Belediye Başkanı Bekir Çetin, Daire Amirleri, STK temsilcileri, İl Özel İdare personeli ve basın mensupları katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.