Bayburt Ekspres'le bir fotoğraf çekinebilir miyim?

Bayburt Postası –  5 Gün önce başlattığımız keyifli kampanyaya katılımlar devam ediyor. Kampanyayı duyurduktan kısa bir zaman sonra, ilk olarak İstanbul’dan gönderilen fotoğraflara yer vermiştik. Bugünkü kareler ise Bayburt’tan… Sokaklar, esnaf grupları ve gençler… Fotoğraflar tren sevdası depreşenleri çok açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Bayburt Ekspres ile “bir fotoğraf çekinebilir miyim?” kampanyımız eşliğinde eğlenmeye, eğlenirken de şehrimizin geleceği için gülümsemeye devam edeceğiz. Bu nedenle yurt dışından, Akdenizden, Egeden ve daha bir çok bölgeden, tren sevdası depreşen Bayburtluları bu kampanya dahilinde gülümserken görmek istiyoruz.

Bayburt Ekspres'le bir fotoğraf çekinebilir miyim?

Bayburt'ta tren sevdası depreşenler, Bayburt Ekspres ile poz vermeye devam ediyor...Bayburt Postası –  5 Gün önce başlattığımız keyifli kampanyaya katılımlar devam ediyor. Kampanyayı duyurduktan kısa bir zaman sonra, ilk olarak İstanbul’dan gönderilen fotoğraflara yer vermiştik. Bugünkü kareler ise Bayburt’tan… Sokaklar, esnaf grupları ve gençler… Fotoğraflar tren sevdası depreşenleri çok açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Bayburt Ekspres ile “bir fotoğraf çekinebilir miyim?” kampanyımız eşliğinde eğlenmeye, eğlenirken de şehrimizin geleceği için gülümsemeye devam edeceğiz. Bu nedenle yurt dışından, Akdenizden, Egeden ve daha bir çok bölgeden, tren sevdası depreşen Bayburtluları bu kampanya dahilinde gülümserken görmek istiyoruz.

 

BAYBURT EKSPRES'in eşliğinde; işyeri, ofis, sokak, meydan veya daha ilginç bir ortamda fotoğraf çekilerek, Bayburt'un bu haklı isteğine destekte bulunun.

Katıldığınız ülke veya şehir ismi ile beraber, düşüncelerinizi yazarak fotoğraflarınızı bize gönderin, bizlerde bu güç ve sinerjiyi tüm Bayburtlularla paylaşalım.

Depreşen tren sevdanıza ait, fotoğraf, düşünce, öneri her ne varsa, bu adrese gönderin:
[email protected]

 

 

İşte tren sevdası depreşen Bayburt manzaraları:



Mustafa Ertuğrul ve Ahmet Sansu kankalar...Taş Köprüsü mevkisinde bulunan esnaflar, işyerlerine Bayburt Ekspres fotoğrafını asarken yakalandılar...














Bayburt Ekspreste oturur gibi... Yer, Şair Celali Caddesi.. Bir karede bizden... Dünya gözüyle Bayburt Ekspres'e binemeyecek miyiz?














Yer, Şair Celali Caddesi... Caddenin büyükleri, esnafı ve o an oradan geçenler kaldırıma sığmamış... Yer eski goruğ, şimdi ki Çoruh... Çoruh kenarında püfür püfür bir ekspres eğlencesi... Gençler zinde ve yakışıklılar...















Bir intrenet kafe önü... Yer, yeni TOKİ işyerleri... Birazdan içeri girip fotoğrafın yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol edecekler...Yer, Dörtyol kavşağı... Esnaf duyarlı... İşler kesat bu aralar... Bayburt Ekspres etrafında kenetlenmek en iyisi...
















Bayburt Ekspres ile “bir fotoğraf çekinebilir miyim?” -1-

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.