Bayburt Ekspres'le bir fotoğraf çekinebilir miyim? (1)

Bayburt Postası  -  Bayburt’ta bilbord ve reklam panolarına taşınan Bayburt Ekspres, büyük ilgi gördü. Başlattığımız eğlenceli kampanya ile sosyal arkadaşlık sitelerine kadar sıçrayan Bayburt Ekspres fotoğrafları büyütülerek kişisel alanları süslemeye başladı. Amacımız her Bayburtlunun nefes aldığı yerde bu afişlerin yer almasını sağlamak ve bu duyarlılığı fotoğraflarla eğlenceli hale getirmek. İlk fotoğraflar mail kutumuza düşmeye başladı bile. Hızla yayılan Bayburt Ekspres ile sizlerde eğlenceli fotoğraflar çekilerek bu kampanyanın güçlü renklerinden biri olabilirsiniz. BAYBURT EKSPRES'in eşliğinde; işyeri, ofis, sokak, meydan veya daha ilginç bir ortamda fotoğraf çekilerek, Bayburt'un bu haklı isteğine destekte bulunun.

Bayburt Ekspres'le bir fotoğraf çekinebilir miyim? (1)

Bayburt Ekspres ile bir fotoğraf çekinebilir miyim?Bayburt Postası  -  Bayburt’ta bilbord ve reklam panolarına taşınan Bayburt Ekspres, büyük ilgi gördü. Başlattığımız eğlenceli kampanya ile sosyal arkadaşlık sitelerine kadar sıçrayan Bayburt Ekspres fotoğrafları büyütülerek kişisel alanları süslemeye başladı. Amacımız her Bayburtlunun nefes aldığı yerde bu afişlerin yer almasını sağlamak ve bu duyarlılığı fotoğraflarla eğlenceli hale getirmek. İlk fotoğraflar mail kutumuza düşmeye başladı bile. Hızla yayılan Bayburt Ekspres ile sizlerde eğlenceli fotoğraflar çekilerek bu kampanyanın güçlü renklerinden biri olabilirsiniz. BAYBURT EKSPRES'in eşliğinde; işyeri, ofis, sokak, meydan veya daha ilginç bir ortamda fotoğraf çekilerek, Bayburt'un bu haklı isteğine destekte bulunun.

 

Katıldığınız ülke veya şehir ismi ile beraber, düşüncelerinizi yazarak fotoğraflarınızı bize gönderin, bizlerde bu güç ve sinerjiyi tüm Bayburtlularla paylaşalım.

Depreşen tren sevdanıza ait, fotoğraf, anı, düşünce, öneri her ne varsa, bu adrese gönderin: [email protected]

 

İşte ilk depreşme manzaraları:

 

Suat Durak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suat Durak / Kartal / İstanbul / Pusula Mimarlık Orm. Ün. San. ve Tic. Ltd Şti. Sahibi
 
“Hızlı tren konusunda Bayburt'un devre dışı bırakılmasını bir Bayburtlu olarak kabul etmem mümkün değil... Bayburt'ta başlatılan bu mücadelenin İstanbul ayağına ağırlık verilmesi gerekiyor... İstanbul'da yaşayan her Bayburtlunun bu konudan haberdar edilmesi yetmiyor, onlarıda bu mücadeleye fiilen sokmak gerekiyor. Ben arabama ve işyerime astığım afişi Bayburt Postası aracılığıyla temin ettim. Halbuki, bu konuda afişlerin basılıp, ilgili, yetkili, alakalı, sorumlu kim varsa hepsine ulaştırılması gerekiyor.”

Barış Yaman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barış Yaman / Gaziosmapaşa / İstanbul / Pendik - Kavakpınar hattında dolmuş sahibi

“Aslen Sinop'luyum... Uzun yıllardır İstanbulda hat sahibi olarak direksiyon sallıyorum. Çok insan tanıdım... Tanıdıklarım içinde Bayburt'lu Ahmet Usta vardı... Kulakları çınlasın beni fahri Bayburtlu olarak görüyordu. Ona olan sevgimden dolayı Bayburtluları hep kendime yakın gördüm. O yüzden arkadaş çevremde Bayburtlular oldukça fazladır... Onların bu haksızlığa uğramasını istemiyorum. Bu afişi bu sebepten arabama astım... İnşallah hakkınızı alırsınız...”

Muhsin Bayburtlu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muhsin Bayburtlu / İstanbul / Ses Sanatçısı / Fotoğraf Mekanı: Bayburt Marmara Dernekleri Kaynarca Şubesi
 
“Şenlik dolayısıyla, bir kaç gün önce Bayburt'taydım. Hızlı tren konusunda yapılan ya da yapılmak istenen çalışmalara yakından tanık oldum. Hepimiz bu konuda bir şeyler yapmalıyız. Her platforumda sesimizi duyurmalıyız. İlgili kişileri Karadeniz TV'de yaptığım programıma davet ediyorum.”

Fatih Yavuz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fatih Yavuz / İstanbul / Foto Yavuz İstanbul Kaynarca Şubesi Sorumlusu
 
“Her gün elimizden bir şeyler kaçıp gidiyor... Hakkımız olan trenin elimizden alınmaya çalışıldığı gibi! Ben büyüklerimizden biraz daha etkili ve güçlü siyaset istiyorum.”

 

EDİTÖR: Bayburt Sivil Toplum Platformu imzasıyla Ümit Kondolot tarafından tasarlanan çalışmanın yüksek çözünürlüklü halini [email protected] adresinden istek yaparak edinebilirsiniz...

Demiryolu sevdası yüreklerden bilbordlara taştı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.