Bayburt'a nihayet kar düştü

Kış mevsiminin en sert geçtiği illerden biri olan Bayburt, bu mevsim karın en zor yağdığı illerden biri oldu.

Bayburt'a nihayet kar düştü
Bayburt Postası - Bayburt’ta beklenen kar nihayet düştü. Hava durumu raporlarına göre 1 hafta öncesi için tahmin edilen sağanak kar yağışı, tahminlerin aksine bugün gerçekleşti.  Gece başlayan kar yağışı, eksi 25 dereceleri gören kentte havayı yumuşattı ve vatandaşları sevindirdi.

Türkiye’de kış mevsiminin en sert geçtiği illerden biri olan Bayburt, bu mevsim karın en zor yağdığı illerden biri oldu. Havaların buz kestiği kentte, kar yağışları ise mevsim normallerinin altındaydı. Adeta sonbaharın kuru soğuklarını andıran Aralık ayının ardından yeni yıla ise ilk kez kurak bir şekilde girilen kentte sert hava koşulları hayatı olumsuz etkilemişti.

Meteoroloji’ye göre bugün başlayan kar yağışının yarın daha yoğun olacağı ve Çarşamba gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
Bayburta Kar Düştü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.