Bayburt, 11 Ayın sultanına hazırlanıyor

Bayburt Postası - On bir ayın sultanı Ramazan’a sayılı günler kala Bayburt Belediyesi’nde ramazan hazırlıkları hızlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Çadırı kurarak misafirlerini ağırlamayı hedefleyen Bayburt Belediyesi, Eski Halk Pazarı yerinde konumlanmış durumda. 200 kişiyi ağırlayacak olan Ramazan Çadırı’nda tüm hazırlıklar tamamlandı ve mübarek günler beklenmeye başlandı. Bayburt Belediyesi, Ramazan çadırının yanı sıra ihtiyaçlı ailelere erzak dağıtımı hazırlıklarını da sürdürüyor. Belediyenin organize olmak için çalışmalar yaptığı diğer bir konu ise “Kültür”.  Önümüzdeki bir kaç gün içinde belli olacak olan kültür ve sanat programlarında, Bayburtlulara dolu dolu bir Ramazan ayı yaşatılması hedefleniyor.

Bayburt, 11 Ayın sultanına hazırlanıyor

Bayburt, 11 Ayın sultanına hazırlanıyor...Bayburt Postası - On bir ayın sultanı Ramazan’a sayılı günler kala Bayburt Belediyesi’nde ramazan hazırlıkları hızlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Çadırı kurarak misafirlerini ağırlamayı hedefleyen Bayburt Belediyesi, Eski Halk Pazarı yerinde konumlanmış durumda. 200 kişiyi ağırlayacak olan Ramazan Çadırı’nda tüm hazırlıklar tamamlandı ve mübarek günler beklenmeye başlandı. Bayburt Belediyesi, Ramazan çadırının yanı sıra ihtiyaçlı ailelere erzak dağıtımı hazırlıklarını da sürdürüyor. Belediyenin organize olmak için çalışmalar yaptığı diğer bir konu ise “Kültür”.  Önümüzdeki bir kaç gün içinde belli olacak olan kültür ve sanat programlarında, Bayburtlulara dolu dolu bir Ramazan ayı yaşatılması hedefleniyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.