Başkandan “icraat” duası

Bayburt Postası – Tıpkı vatandaş gibi protokolde iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Önceki günün buluşması, Başkan H.Ali Polat ve Belediye Meclis üyeleri arasında yaşandı. Yapımı tamamlanan ve Çoruh nehri manzarasını çeşitli etkinliklerde sunmaya başlayan yeni Bayburt Konağı’nda gerçekleşen iftara, meclis üyelerinin tamamı katıldı. İftar sonrası Belediye Meclisi ile ilgili yapılan çalışmalara kısaca değinen Başkan Polat, konuşması sırasında yaptığı dua da iftar sofralarındaki bereketin, icraatlara da yansımasını diledi:

Başkandan “icraat” duası

Başkandan icraat duası...Bayburt Postası – Tıpkı vatandaş gibi protokolde iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Önceki günün buluşması, Başkan H.Ali Polat ve Belediye Meclis üyeleri arasında yaşandı. Yapımı tamamlanan ve Çoruh nehri manzarasını çeşitli etkinliklerde sunmaya başlayan yeni Bayburt Konağı’nda gerçekleşen iftara, meclis üyelerinin tamamı katıldı. İftar sonrası Belediye Meclisi ile ilgili yapılan çalışmalara kısaca değinen Başkan Polat, konuşması sırasında yaptığı dua da iftar sofralarındaki bereketin, icraatlara da yansımasını diledi:

“Meclis üyelerimizle ilk günden bu güne kadar uyum içerisinde çalıştık. Ramazanın en önemli özelliklerinden biride iftar sofralarında bir arada gelmektir. Yüce Allah’tan  soframızdaki bereketi, icraatlarımıza da yansıtmasını temenni ediyorum. Meclis üyelerimizle el ele vererek Bayburt için hayırlı olacak güzel çalışmaların altına birlikte imza atacağımıza inanıyorum.”

Bu arada Bayburt Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklama ile Başkan Polat’ın özellikle ihtiyaçlı ailelere iftar saatlerinde ziyaretler gerçekleştirdiği bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.