Başkan Polat’tan Şehit Osman’a özel ilgi

Bayburt Belediyesi 2009 yılı ağaçlandırma çalışmalarına hızlı başladı. 20 gün içerisinde 2 bin ağaç diken ve bu sayıyı daha yukarılara çekmeyi planlayan Bayburt Belediyesi, çalışmaların başlangıç yeri olarak ise Şehit Osman Dağı’nı seçti. Yeni ağaç dikimi ve peyzaj düzenlemesi konusunda çalışma yapılan alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı H. Ali Polat, bölgeden memnun ayrıldı. Polat, inceleme sonrası şu bilgileri verdi:  

Başkan Polat’tan Şehit Osman’a özel ilgi

Başkan Polat, 2009 yılı ağaçlandırma çalışmalarını Şehit Osman Dağı'ndan başlattıBayburt Belediyesi 2009 yılı ağaçlandırma çalışmalarına hızlı başladı. 20 gün içerisinde 2 bin ağaç diken ve bu sayıyı daha yukarılara çekmeyi planlayan Bayburt Belediyesi, çalışmaların başlangıç yeri olarak ise Şehit Osman Dağı’nı seçti. Yeni ağaç dikimi ve peyzaj düzenlemesi konusunda çalışma yapılan alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı H. Ali Polat, bölgeden memnun ayrıldı. Polat, inceleme sonrası şu bilgileri verdi:

 

Bayburt Belediyesi 20 günde 2 bin ağaç diktiğini açıkladı“2009 yılındaki çalışma hedeflerimiz içerisinde yer alan ağaç dikim çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Şu ana kadar yapılan ağaç dikim sayısı iki bin civarındadır, çalışmalarımız aralıksız devam edecek. İlk etapta Şehit Osman dağı, Büyük Şehir Parkı ve Kaleardı mahallesinde gerekli düzenlemeler yapılacak. Ayrıca bu çalışmalarımıza ek olarak eski çöp döküm alanı düzenlenerek yeşil alana dönüştürülecek. Şehrimizde gerekli görülen tüm alanlar ağaçlandırılarak halkımızın hizmetine sunulacak.”

Yemyeşil bir Şehit Osman Dağı'ndan Bayburt'u izlemek, nasıl olurdu sizce?EDİTÖRÜN NOTU: Yazmaktan, yer vermekten en çok mutlu olduğumuz haberlerin başında gelen ağaçlandırma çalışmalarını sizlerle paylaşırken ayrı bir heyecan, ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Yeni ve yeşil mutlulukları paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Yemyeşil bir Şehit Osman’dan, yemyeşil bir Aslan Dağı’ndan, yemyeşil bir Duduzar ve Kaleden Bayburt’a bakmak, nasıl bir zevktir kim bilir?

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.