Başkan Memiş, ilk bayramında tam mesai yaptı

Ziyaretlerine çarşı merkezindeki esnaflardan başlayan Başkan Memiş, gün boyunca Bayburt'u mahalle mahalle dolaştı.

Başkan Memiş, ilk bayramında tam mesai yaptı
Bayburt Postası - Belediye Başkanı olarak ilk bayramını yaşayan Mete Memiş, bayram boyunca tam mesai yaptı. Bayramın ilk gününde Zahit Mahallesi’nde geleneksel toplu bayramlaşmaya katılan Başkan Memiş, bayramın ikinci gününde ise sokaklardaydı.

Ziyaretlerine çarşı merkezindeki esnaflardan başlayan Başkan Memiş, gün boyunca Bayburt'u mahalle mahalle dolaştı. Başkan Memiş karşısına çıkan miniklerin harçlıklarını da unutmadı. Miniklerle sohbet eden Memiş, çocuklara şeker ve harçlık dağıttı.




Belediye personeli de bir araya geldi

Bayburt Belediyesi başkanlık makamında, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma yapıldı. Bayramlaşma programına Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ile Şahin Kızılaslan, Meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Mete Memiş, konuklarını ve belediye personelini tek tek karşılayarak, bayramlarını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.