Baksı'da sanata "iftar' molası

10. yılını kutlayan Baksı Müzesi, büyük etkinlikler öncesinde Ramazan ayında gelenekselleşen iftar akşamı ile sanata kısa bir mola verdi.

Baksı'da sanata "iftar' molası
Bayburt Postası - 10. yılını kutlayan Baksı Müzesi, büyük etkinlikler öncesinde Ramazan ayında gelenekselleşen iftar akşamı ile sanata kısa bir mola verdi. 

Temmuz ayında Baksı Müzesi’nde gerçekleşecek ICOM Uluslararası Müzecilik Workshop’ı için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, Türkiye'de bir 'ilk' olacak olan workshop'ta dünyanın en saygın müze temsilcilerinin, Baksı’da “Kalkınmanın İtici Gücü Olarak Bölgesel Müzeler”i konuşacağının altını çizdi.

Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve Baksı Kültür Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oya Koçan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar akşamına; Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Başkanı Hikmet Şentürk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Okumuş, BEKDER Başkanı Mete Emir, Baksı Müzesi Yerel Projeler Koordinatörü Kürşat Okutmuş, davetliler ve Bayraktar Köyü sakinleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.