Aydıntepe Yeraltı Şehrine hayran oldular

Bayburt Postası –  Bayburt’un en önemli turizm kozlarından biri olmaya aday olan Aydıntepe Yeraltı Şehri, çevre illerdeki mağara ve gezi alanları kadar olmasa da ilgi görüyor. Yeterli ve güçlü tanıtım yapıldığı takdirde, Aydıntepe ve dolayısıyla Bayburt’un kalkınmasında çok büyük bir rol alabileceğine inandığımız Yer altı Şehri’nin geçtiğimiz günlerde Ankara’dan konukları vardı. Sayıştay Başkanlığından bir grup misafir eşleri ile birlikte Yeraltı Şehri’ni ziyaret etti. Memnuniyetleri gözlerinden okunan misafirler, Aydıntepe Yer altı Şehri’ni çok beğendiklerini söylediler. 

Aydıntepe Yeraltı Şehrine hayran oldular

Aydıntepe Yeraltı Şehrine hayran oldularBayburt Postası –  Bayburt’un en önemli turizm kozlarından biri olmaya aday olan Aydıntepe Yeraltı Şehri, çevre illerdeki mağara ve gezi alanları kadar olmasa da ilgi görüyor. Yeterli ve güçlü tanıtım yapıldığı takdirde, Aydıntepe ve dolayısıyla Bayburt’un kalkınmasında çok büyük bir rol alabileceğine inandığımız Yer altı Şehri’nin geçtiğimiz günlerde Ankara’dan konukları vardı. Sayıştay Başkanlığından bir grup misafir eşleri ile birlikte Yeraltı Şehri’ni ziyaret etti. Memnuniyetleri gözlerinden okunan misafirler, Aydıntepe Yer altı Şehri’ni çok beğendiklerini söylediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.