Asım Durulmuş’u kaybettik

Bayburt Postası - Bayburt’ta uzun yıllar esnaflık yapan ve Bayburt’un kültür ve sosyal faaliyetleri içerisinde her zaman yer alarak başarılı çalışmalar yapan Asım Durulmuş (1940) bugün vefat etti. 69 Yaşında bizlere ve Bayburt’a veda eden Asım Durulmuş, amatör kulüp olarak Kurtuluşspor ve ardından Bayburtspor’da uzun yıllar başkanlık yaptı. Bayburtspor’un “sarı siyah fırtına” lakabını aldığı ve 1985-86 yılında 3. Lig de yaşadığı son şampiyonlukta Asım Durulmuş’un başkanlığı döneminde gerçekleşmiştir. O yıl Bayburtspor, tüm Bayburt halkını sokaklara dökmüş, 2. Lige yükselmişti. Asım Durulmuş, spor ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de tanınıyordu. Asım Durulmuş, yarın Cuma Namazını müteakiben Yeni Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından Eski Garipler Mezarlığı’na defnedilecek. Bayburt Postası olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Asım Durulmuş’u kaybettik

Asım DurulmuşBayburt Postası - Bayburt’ta uzun yıllar esnaflık yapan ve Bayburt’un kültür ve sosyal faaliyetleri içerisinde her zaman yer alarak başarılı çalışmalar yapan Asım Durulmuş (1940) bugün vefat etti. 69 Yaşında bizlere ve Bayburt’a veda eden Asım Durulmuş, amatör kulüp olarak Kurtuluşspor ve ardından Bayburtspor’da uzun yıllar başkanlık yaptı. Bayburtspor’un “sarı siyah fırtına” lakabını aldığı ve 1985-86 yılında 3. Lig de yaşadığı son şampiyonlukta Asım Durulmuş’un başkanlığı döneminde gerçekleşmiştir. O yıl Bayburtspor, tüm Bayburt halkını sokaklara dökmüş, 2. Lige yükselmişti. Asım Durulmuş, spor ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra yardımsever kişiliğiyle de tanınıyordu. Asım Durulmuş, yarın Cuma Namazını müteakiben Yeni Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından Eski Garipler Mezarlığı’na defnedilecek. Bayburt Postası olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.