Alparslan Türkeş, mevlitle anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’nın kurucusu Alparslan Türkeş, vefatının 17. yılında Bayburt Ülkü Ocakları’nın okuttuğu mevlitle anıldı.

Alparslan Türkeş, mevlitle anıldı
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’nın kurucusu Alparslan Türkeş, vefatının 17. yılında Bayburt Ülkü Ocakları’nın okuttuğu mevlitle anıldı. Yakutiye Camii’nde yatsı namazı öncesi okutulan mevlide Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mevlidin ardından çıkışta kısa bir değerlendirme yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, “Merhum Liderimiz, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ölümünün 17. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Ömrünü Türk-İslam davasına vakfeden ulu çınarın göstermiş olduğu ülküde birlik ve beraberlik içerisinde yürümenin azim ve kararlığını sürdürmekteyiz" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.