Aksiyon filmlerini aratmadı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “2009 Arama Kurtarma Tatbikatı” aksiyon filmlerini aratmadı. Bayburt İlköğretim Okulu bahçesinde uygulanan tatbikat senaryosuna göre “merkez üssü Erzincan olan ve 7 şiddetinde meydana gelen deprem, Bayburt’ta bazı binaların çökmesine sebep oldu. Çöken binalara ilk ulaşan Arama Kurtarma İzci Birliği, İl Sivil Savunma Müdürlüğü Acil Yardım ve Kurtarma Ekipleri ve İtfaiye Müdürlüğü çöken binalarda arama ve kurtarma çalışmaları yaptı.” Heyecanlı anların yaşandığı ve tatbikatta görev yapan yaralıların, rollerini usta birer tiyatrocu gibi oynamaları; tatbikatı izleyenlere “o anın” büyük acısını yaşattı.

Aksiyon filmlerini aratmadı

 Heyecanlı anların yaşandığı ve tatbikatta görev yapan yaralıların, rollerini usta birer tiyatrocu gibi oynamaları; tatbikatı izleyenler o anın büyük acısını yaşattıİl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “2009 Arama Kurtarma Tatbikatı” aksiyon filmlerini aratmadı. Bayburt İlköğretim Okulu bahçesinde uygulanan tatbikat senaryosuna göre “merkez üssü Erzincan olan ve 7 şiddetinde meydana gelen deprem, Bayburt’ta bazı binaların çökmesine sebep oldu. Çöken binalara ilk ulaşan Arama Kurtarma İzci Birliği, İl Sivil Savunma Müdürlüğü Acil Yardım ve Kurtarma Ekipleri ve İtfaiye Müdürlüğü çöken binalarda arama ve kurtarma çalışmaları yaptı.” Heyecanlı anların yaşandığı ve tatbikatta görev yapan yaralıların, rollerini usta birer tiyatrocu gibi oynamaları; tatbikatı izleyenlere “o anın” büyük acısını yaşattı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Arama Kurtarma İzci Birliği personeline, Vali Vekili Erdoğan Temizyürek tarafından katılım belgesi verildiİl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, tatbikat sırasında yaptığı konuşmada sivil savunmanın önemine değindi. Başarı ile sonuçlanan ve çöken binalarda mahsur kalan vatandaşların kurtarıldığı tatbikat sonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Arama Kurtarma İzci Birliği (AKİB) personeline, Vali Vekili Erdoğan Temizyürek tarafından katılım belgesi verildi.

 

Senaryoya göre, merkez üssü Erzincan olan ve 7 şiddetinde meydana gelen deprem, Bayburt’ta bazı binaların çökmesine sebep oldu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.