Akşam kar, sabah yağmur

Bayburt kış aylarının gelmesiyle birlikte yağışlı günler geçiriyor.

Akşam kar, sabah yağmur
Bayburt Postası - Kış aylarının gelmesiyle birlikte Bayburt karla karışık yağmurlu günler geçiriyor. İlk olarak Kasım ayında yağan ve Bayburt'u çevreleyen yüksek tepelerde gözüken kar yağışlarının ardından dün gece itibariyle her yer beyaza büründü.

Gece minimum eksi 3'lerde seyreden hava sıcaklığında yağan kar yağışı sabahın ilk saatlerinde ise yerini yağmura bıraktı. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre kar kalınlığı 6 santimetreye ulaştı.

Altyapı çalışmalarından dolayı bozulan başta Cumuriyet Caddesi olmak üzere bir çok caddede greyderlerin yol düzenleme çalışmaları devam ederken, belediye işçilerinin kar küreme mesaisi de sabahın erken saatlerinde başladı.



Dolmuşcular: "Tuz dökme anında yapılsın"

Dün gece Şehit Osman TOKİ Konutları başta olmak üzere bir çok bölgeye kar yağışı nedeniyle gidemeyen dolmuşcular yollarda tuzlama çalışmalarının geç yapılmasından şikayetçi. Dolmuşcular şehir içi trafiğin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların zamanında yapılmasını istiyorlar.

Havalar ısınacak

Öte yandan hava sıcaklıklarının yarından itibaren en az 1-2 derece daha ısınacağı öğrenildi. Meteroroljiden alınan bilgiye göre, yarından itibaren yağışlı havanın Bayburt'u terkedeceği ve hafta sonuna kadar hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında devam edeceği belirtildi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.