Yine kara bir gün: 15 Şehit

Türkiye 8 Eylül Salı günü art arda gelen acı haberlerle sarsıldı.

Yine kara bir gün: 15 Şehit
Türkiye 8 Eylül Salı günü art arda gelen acı haberlerle sarsıldı. İlk olarak Iğdır’da PKK’lı teröristlerin hain tuzağında 14 polis şehit oldu. Yol kesen PKK’lılar Tunceli’de bir polisi, hem de yanında kızı varken, şehit ettiler.

TRT Haber, Cizre'de de 3 polisin şehit edildiği haberini duyurdu. Sonrasında ise ajanslar haberin kaynağından iptal edildiğini abonelerine geçti.

IĞDIR'DA 14 POLİS ŞEHİT

Iğdır’dan, Dilucu Sınır Kapısı’nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK’lı teröristler yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatıldı. Hain saldırıda 14 polis şehit oldu.

TUNCELİ'DE KIZININ YANINDA POLİSİ ŞEHİT ETTİLER

Tunceli’de yol kesen PKK’lı teröristler, kendilerini görünce geri dönüp uzaklaşmak isteyen polis memuru 55 yaşındaki Kadri Özkara’nın otomobilini otomatik silahlarla taradı. Otomobil yoldan çıkıp devrildi. Araçta bulunan kızı hafif yaralanırken, ağır yaralanan polis memuru Özkara kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

CİZRE HABERİ İPTAL

Başta TRT Haber olmak üzere bazı haber kanalları Cizre'de 3 polisin şehit olduğunu duyurdu. Haber ajansları haberin iptal edildiğini abonelerine geçerken Şırnak Valiliği de çıkan haberleri yalanladı. Valilik Cizre'de PKK'lılarca düzenlenen saldırıda 4 polisin yaralandığını açıkladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 9 yıl önce

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET, YAKINLARINA VE TÜRK MİLLETİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.