Yaralı Polis Muammer Ateş'in durumu iyiye gidiyor

Tedavisi yoğun bakımda devam eden polislerden biri de Bayburt'un Çatıksu Köyü'nden Muammer Ateş. 24 Yaşında ve henüz 3 aylık polis olan Muammer Ateş, hain terör saldırısında boynuna gelen şarapnel parçası ile ağır yaralanmıştı...

Yaralı Polis Muammer Ateş'in durumu iyiye gidiyor
Bayburt Postası - İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısında, İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 37'si polis, 7'si sivil olmak üzere 44 kişi şehit oldu, 90 kişinin ise tedavisi devam ediyor.

Tedavisi yoğun bakımda devam eden  isimlerden biri de Bayburt'un Çatıksu Köyü'nden Muammer Ateş. 24 Yaşında ve henüz 3 aylık polis olan Muammer Ateş, hain saldırıda boynuna gelen şarapnel parçası ile ağır yaralanmıştı. 

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde endişeli bekleyişini sürdüren baba Orhan Ateş, son 48 saate göre bugün daha umutlu. Olay sonrası oğlunu eşi ile birlikte bugün ilk kez gören Orhan Ateş, "Cenabı Allah onu bize yeniden hediye etti" diyor.

Doktorlar, henüz bilinci kapalı olan yaralı Polis Memuru Muammer Ateş'in durumunun ise iyiye gittiğini söylüyor. 

Baba Orhan Ateş, o hain saldırı anında yaşananları, oğlunun polis arkadaşlarından dinlemiş:

"Polis arkadaşları Muammer'i kalbi durmuş şekilde buluyor. Şarapnel boynuna gelmiş ve atardamarını kesmiş. Neredeyse vücudundaki kanın 3'te 1'ini kaybetmiş durumda buluyorlar ve Allah razı olsun buraya getiriyorlar. Doktorlar önce kalbini çalıştırıyorlar oğlumun. Sonra kan veriliyor. Çok fazla kan verildiği için adaptasyonu uzun sürer dedi doktorlar. Gerek İstanbul Valisi Vasip Şahin, gerekse Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve amirleri, sürekli arayarak gelişmeleri takip ediyorlar sağolsunlar. Cenabı Allah bize oğlumuzu yeniden hediye etti. Şimdi dua edip, onun kendisine gelmesini bekliyoruz."

Dayısı Sedat Oğul, "Muammer'in durumu kritik ama şükürler olsun doktorlar her saat biraz daha iyiye gittiğini söylüyor, 2 kritik ameliyat geçirdi" diye ekliyor.

Ateş ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Muammer Ateş'i biraz daha yakından tanımak için Çatıksu Köyü Muhtarı Fikri Lüleli ile görüşüyoruz. Lüleli, Muammer Ateş'i şu sözlerle anlatıyor: 

"Muammer köyde büyüdü. Çok dürüst, çok sessiz bir çocuktu. Bir an önce iyileşmesi için dua ediyoruz. İyi haberlerini alarak mutlu oluyoruz."
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meryem kılınclı 7 yıl önce

Allah yardimcisi olsun.İnşAllah tez zamanda sagligina kavuşur.Dualarimiz sizinle.

Avatar
israfil emre 7 yıl önce

rabbim onu bizlere bagisla dualarimiz senle kardesim

Avatar
nivli 7 yıl önce

Rabbim şafi ismi yüzü suyu hürmetine sen kardeşimize şifasını versin inşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur.. rabbim ailesine bağışlasın dualarımız onunla

Avatar
İbrahim Şahin 7 yıl önce

Rabbim Şafii ismi hürmetine hayırlı şifalar verir inşaAllah

Avatar
atas 7 yıl önce

rabbim polis hemşerimize acil şifalar versin. rabbim pkk fetö daeş gibi hain örgütleri kahreylesin. rabbim ülkemizi korusun.

Avatar
Gardas 7 yıl önce

Muammerim devrem can gardasım kalk artık canımız yanıyor içimiz parçalanıyor Hamidimiz şahadete erdi ama senin ayaga kalkman lazım vatan için dimdik durmamız lazım unutmadok acıları unutursak kanımız kurusun