Reina saldırısı operasyonuna şehit polisin abisi de katıldı

Reina'yı kana bulayan terörist Abdulkadir Masharipov İstanbul polisinin başarılı operasyonu ile Esenyurt'ta saklandığı evde kıskıvrak yakalanırken, operasyona hain saldırıda şehit düşen Bayburtlu polis memuru Şehit Burak Yıldız'ın abisinin de katıldığı ortaya çıktı..

Reina saldırısı operasyonuna şehit polisin abisi de katıldı
Bayburt Postası - Reina'yı kana bulayan terörist Abdulkadir Masharipov İstanbul polisinin başarılı operasyonu ile Esenyurt'ta saklandığı evde kıskıvrak yakalanırken, operasyona Reina saldırısında şehit düşen Bayburtlu polis memuru Şehit Burak Yıldız'ın abisi de katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve ekibinin büyük bir başarıya imza attığı operasyona Reina'da düzenlenen saldırıda şehit olan Bayburtlu polis memuru Burak Yıldız'ın Çevik Kuvvet'te görevli abisi Murat Yıldız'ın da katıldığı ortaya çıktı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.