Milletvekili Kavcıoğlu, Zambiya’da

Bayburt Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Parlamentolararası Birlik'in 134. Genel Kurul toplantısına katıldı.

Milletvekili Kavcıoğlu, Zambiya’da
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Parlamentolararası Birlik'in 134. Genel Kurul toplantısına katıldı. 

Heyette Kavcıoğlu'nun yanı sıra; AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Atay, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert, CHP Mersin Milletvekili Aytu Atıcı, TBMM Meclis Dış İlişkiler Sekreteri Hatice Er As ve Zambiya Türkiye Büyükelçisi Ahmet Şemddin Arda yer aldı.

Parlamenterlerarası Birlik Grubu’nun 19-23 Mart tarihleri arasında yapılan olan 134. Genel Kurulu'na Türk ve Kıbrıs heyeti olarak resmi temaslarda bulunmak üzere Güney Afrika ülkesi Zambiya'nın Başkenti Lusaka’ya giden Milletvekili Kavcıoğlu, burada Zambiya Türkiye Büyükelçisi Ahmet Şemddin Arda ile resmi ziyaretlerde bulundu.

Kavcıoğlu, Zambiya ziyaretleri kapsamında ikili görüşmelerle gündemdeki sorunları ülke bazında parlamenterlerle görüş alışverişlerinde bulunuyor. Özellikle terör ekonomik ilişkiler alanında Türkiye adına faydalı görüşmeler yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
Şahap Kavcıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.