Kenan Yavuz: "Amaç hasıl oldu"

Socar Türkiye CEO’su Kenan Yavuz, YÖK'e yönelik sert eleştirilerinin ardından oluşan tartışma ortamından memnun olduğunu, ancak amacının "gençleri üzmek olmadığını" söyledi.

Kenan Yavuz: "Amaç hasıl oldu"
Bayburt Postası - Socar Türkiye CEO’su Kenan Yavuz, YÖK'e yönelik sert eleştirilerinin ardından oluşan tartışma ortamından memnun olduğunu, ancak amacının "gençleri üzmek olmadığını" söyledi.

Yavuz, konuyla ilgili yaptığı son açıklamada, "amaç hasıl oldu" diyerek özellikle gençlere seslendi:

"YÖK uygulamalarını eleştirmek için yazdıklarım, son derece etkili bir tartışmayı başlattı. Amaç hasıl oldu ve son derece pozitif geri dönüşler aldım. Ne yapıyor iseniz yapın ama hep en iyisini yapın. Mesajlarımın yerini bulduğunu görmekten çok mutlu oldum. Sorunlarımızı üstünü örterek çözemeyiz. Amacım gençlerimizi üzmek değil, eğitim meselelerimize çözüm odaklı katkıda bulunmaktır. Bizler için değerlisiniz, geleceğimiz sizlere emanet. Puanınız devlet veya kaliteli eğitim sunan özel üniversitelere yetmiyor ise, "Meslek Yüksek Okullarını" tercih edin. İş bulma şansınız çok daha yüksek olur. Üreten, muasır medeniyeti aşmış bir Türkiye için meslek eğitimi şart. Tercihlerinizde bol şans diliyorum sizlere."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HÜSEYİN 9 yıl önce

Socar Türkiye CEO'su Kenan Yavuz bey hiç de gençleri üzecek bir sözünüz olmadı. hepsi doğru ve olması gerekenler. bir yazınızda PETKİM' de fotokopi şefinden bahsetmişsiniz. çok hoşuma gitti. belki de adam bu unvanla kendini bir şey zannediyordu. devletin kademelerinde de de böyle boş işler unvanları binlerce var. hepsinin temizlenmesi gerekir. yat maaş al. verimlilik yok. devletin hasbelkader kadrosunu almış. otur otur git.