Kavcıoğlu’na yeni görev

26. Dönem Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevine getirildi.

Kavcıoğlu’na yeni görev
Bayburt Postası - Halkbank’ta Genel Müdür Yardımcısı iken 2015 yılında yapılan 26. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Bayburt’tan milletvekili seçilen Kavcıoğlu, yeni dönemde yeniden bankacılık sektöründe hizmet vermeye devam edecek.

Kamu bankalarının Nisan ayında ertelenen Genel Kurulları 13 Ağustos’ta toplandı. Vakıfbank ve Halkbank’ta yönetime yeni 5 isim girdi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ertem, eski AK Parti Milletvekili ve eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şahap Kavcioglu ve Raci Kaya Vakıfbank’ta Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirildi.

Halkbank’ta ise Borsa İstanbul Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ ile Ahmet Yarız Yönetim Kurulu’na seçilen iki yeni üye.

Kavcıoğlu, Başkan Vekili

Öte yandan Pazartesi yapılan genel kurulda Vakıfbank yönetim kuruluna giren Kavcıoğlu, görev dağılımı sonrası Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Vakili görevine geldi.  

Kavcıoğlu, halen Yeni Şafak Gazetesi'nin ekonomi köşesinde haftalık olarak yazılara kaleme alıyor ve televizyonların ekonomi programlarına konuk olarak katılıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşiroğlu 6 yıl önce

Siyasi görüşüne muhalifim ama, Allah için Şahap beyi Vakıf Başkanlığından bu yana takdir etmişimdir.. yeni görevinde başarılar diler, hemi kendisine hemi de memlekete hayırlı olsun..

Avatar
Yusuf 6 yıl önce

Hayırlı olsun. Kesinlikle vekillikten daha etkin bir görev.

Avatar
Reis 6 yıl önce

Hayırlı olsun abi harikaaaa yakışır ....