Kavcıoğlu: “Tarihe not düşmek için söylüyorum"

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu TBMM Genel Kurulunda Avrupa Parlamentosu’nun aldığı karar hakkında konuşma yaptı.

Kavcıoğlu: “Tarihe not düşmek için söylüyorum"
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu TBMM Genel Kurulunda Avrupa Parlamentosu’nun aldığı kararı eleştirdi.

Kavcıoğlu, Avrupa Parlamentosu'nun almış olduğu kararın Bayburt’ta büyük bir tepkiyle karşılandığını belirterek, “Tarihe not düşmek için söylüyorum. Üç beş yıl içerisinde Avrupa Birliği Türkiye’ye birliğe girmek için baskı yapacaktır. Onun için, bugün milletvekili, gazeteci kisvesi altında terörist gruplarla iş birliği yapan ve onları destekleyen ve AB’ye uşaklık eden bu kimseler iyi bilsinler ki Türk milletinin bağrı yufkadır, gönlü geniştir. Ancak ihanet edenleri asla affetmeyecektir” dedi.

Kavcıoğlu, şunları söyledi:

“Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir.” serlevha bir ifade. Bunun meclisimiz duvarlarına asılışının 91’inci yıl dönümü. Şükür, bu kavrama siyasi zeminde sahabetlik eden AK anlayışın mensuplarıyız ve şükür, cihan önünde temsil ettiği değerlerin haysiyetini vakurca ifade eden büyük bir devlet adamının, Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız. Avrupa Parlamentosunun yanlı ve yanlış kararı Bayburt’ta da büyük bir infial ve tepkiyle karşılanmıştır. Her millî ve manevi meselede ilk ses veren Bayburt’un millî irade kararlılığını Meclis zemininde paylaşıyor Edirne’den Kars’a, Hatay’dan Trabzon’a 15 Temmuz ruhunu diri tutanları kalben saygıyla selamlıyorum. Tarihe not düşmek için söylüyorum. Üç beş yıl içerisinde Avrupa Birliği Türkiye’ye birliğe girmek için baskı yapacaktır. Onun için, bugün milletvekili, gazeteci kisvesi altında terörist gruplarla iş birliği yapan ve onları destekleyen ve AB’ye uşaklık eden bu kimseler iyi bilsinler ki Türk milletinin bağrı yufkadır, gönlü geniştir. Ancak ihanet edenleri asla affetmeyecektir.”

Anahtar Kelimeler:
Şahap Kavcıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu 7 yıl önce

Bayburt için dertlenen bir vekile sonunda ulaştık çok şükür birde belediye başkanı bulabilsek yollar karlı başkan belediye personeli ile istişarede .

Misafir Avatar
memmet 7 yıl önce @Bayburt lu

vAllahi bi de hakkaten az peyzajdan anlayan, çok görmüş, az bişeyler yapabilen, bi düzgün ekibe sahip ,gideni aratmayan belediye başkanı verr rabbimmm

Beğenmedim! (0)