Ankara'daki menfur saldırıya kınama

Türkiye'yi yasa boğan Ankara'daki terör saldırısı dolayısıyla Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak mesaj yayınladı.

Ankara'daki menfur saldırıya kınama
Bayburt Postası - Türkiye'yi yasa boğan Ankara'daki terör saldırısı dolayısıyla Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak mesaj yayınladı.

Hain terör saldırısının ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik bir girişim olduğunu belirten Başkan Memiş mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar ülkemizin her ferdini derinden etkilemiştir. Bu hain saldırılar son olarak dün akşam başkentimiz Ankara’yı bir kez daha hedef almıştır. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terörist odakları lanetliyoruz. Bu saldırıda hem birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin, hem de yüzden fazla vatandaşımızın yaralanmış olmasının üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzlerce yıldır kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz. Bu vesile ile menfur saldırı dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza ise yüce rabbimizden acil şifalar vermesini niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

"Kastedilmek, yok edilmek istenen milli birliğimiz ve beraberliğimizdir" Rektör Coşkun, "13 Mart 2016 Pazar günü gerçekleşen, milletimizi derinden sarsan hain saldırıyı kınıyoruz. Bu olay terör karşısında, millet olarak tek yürek olmamız gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Kastedilmek, yok edilmek istenen milli birliğimiz ve beraberliğimizdir. Devletimiz meydanı; terör örgütlerine, bölücülere bırakmayacak, bu saldırıları gerçekleştirenlere ve arkalarındaki karanlık güçlere karşı kararlılıkla ve fedakâr bir şekilde mücadelesini sürdürecektir. Bayburt Üniversitesi olarak bu elim terör saldırı yüreklerimizi parçalamıştır. Acıyı kalbimizde hissediyor, büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Devletimizin gücü ve milletimizin tek vücut olarak dimdik ayakta durmasıyla bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz. Bayburt Üniversitesi ailesi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ise, "Ankara'da gerçekleştirilen, milletimizin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini hedef alan menfur terör saldırısını lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile ülkemiz üzerinde oynanan kirli ve karanlık oyunların hiç bir surette amacına ulaşamayacağına olan inancımı bir kez daha ifade ediyor, yüce milletimize başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.