Ağbal, yeniden YÖK Üyesi

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, YÖK üyeliğine seçildi.

Ağbal, yeniden YÖK Üyesi
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) 4 yeni üye, 11 üniversiteye rektör ataması yaptı.

YÖK üyeliklerine 25 ve 26. Dönem Bayburt Milletvekili Eski Maliye Bakanı Naci Ağbal, Metin Kıratlı, Prof. Dr. Naci Gündoğan ile Prof. Dr. Necip Camuşcu seçildi. Bursa Teknik Üniversitesi'ne Prof. Dr. Arif Karademir, Erzurum Teknik Üniversitesi'ne Prof. Dr. Bülent Çakmak, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ne Prof. Dr. Hasan Kaya, İstanbul Medeniyet Üniversitesi'ne Prof. Dr. Gülfettin Çelik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne Prof. Dr. Yusuf Baran, Kafkas Üniversitesi'ne Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Kocaeli Üniversitesi'ne Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Mersin Üniversitesi'ne Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne Prof. Dr. Cem Zorlu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ne Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Kadir Has Üniversitesi'ne Prof. Dr. Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz rektör olarak atandı.

Öte yandan Ağbal, aktif siyasete katılmadan önce de YÖK üyeliği görevinde bulunmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim Beder 5 yıl önce

Bayburt'ta Kasaplar Çarşısı'nda sana bir vatandaş 'Türkiye için değil kendin için çalışıyorsun, çevren için çalışıyorsun' demişti hatırlarsan.. Hah işte o adamı arıyorum, elini öpmek için.

Avatar
Sadi 5 yıl önce

Hiç bir yerden çıkmasın ne özelliği vardır

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Sayın Bakan bu görevlere geldiği için bayağı parası vardır.

Avatar
Samimi Bayburtlu 5 yıl önce

...Bizans’ında entrikası boldu lakin tarihte sadece adı kaldı. Entrikalar yapanlar entrikalarla kötü hatırlanır... AKY

Avatar
İNCİ 5 yıl önce

BAYBURT KATMA DEĞERİ OLDU,İNŞALLAH DEVAMI GELİR,UMUTLUYUZ