Ağbal ve Soylu şehit ailesini yalnız bırakmadı

Bayburtlu Şehit Polis Memuru Hamit Şahin'i son yolculuğunda yalnız bırakamayanlar arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'da vardı.

Ağbal ve Soylu şehit ailesini yalnız bırakmadı
Bayburt Postası - Bayburtlu Şehit Polis Memuru Hamit Şahin'i son yolculuğunda yalnız bırakmayanlar arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'da vardı. İstanbul Güngören Yeşil Camii'de düzenlenen cenaze törenine katılan Soylu ve Ağbal, Şahin ailesi ile birlikte taziyeleri kabul etti. 



İki bakanın da gündeminde terör örgütlerine 'öfke' ve terörün bitirilmesine dair 'kararlılık' vardı. Bakan Ağbal, yaptığı açıklamada; "Hain örgütler ve onların destekçileri ülkemize karşı hangi çeşit senaryoları, hangi maşalar ile kullanma planları yaparlarsa yapsınlar, aziz ve necip milletimize asla diz çöktüremeyecekler." dedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Bugün burada gözyaşı döken, içi sızlayan herkesin yüreğine su serpecek şekilde bu eşkıyalardan tek tek hesap soracağız. Bulundukları bütün delikleri başlarına yıkacağız." dedi.

Bakan Soylu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende de sert sözler söylemiş, devletin terör konusunda kararlığını gözler önüne sermişti. Terör örgütlerine seslenen Soylu, "Siz kimin köpeğisiniz" diye sormuştu.

İşte o konuşma: 

"Hala siyaset peşindeler, hakimiyet peşindeler. Hiç lafı dolandırmaya gerek yok. Bütün şehitlerimiz bilsin. O insanlıktan çıkmış alçaklara şunu söylüyoruz. Yarından tezi yok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güvenlik güçlerinin birinci öncelikli işi bunu yapanlardan intikam almaktır. Karada havada denizde yerin neresinde olursa olsun, hangi güce sığınmışlarsa sığınsınlar, Türk milleti bu kanı yerde bırakmayacaklardır. Maliyeti ne olursa olsun bu hesap görülecektir. 

Bizim bu mücadelede gideceğimiz üst nokta bellidir. Bu şehitlerimizin arasına katılmak bizim için bir onur vesilesidir. Bundan ancak hep birlikte gurur duyarız. 

“DAĞLARDA, MAĞARALARDA HAYVAN GİBİ YAŞAMAKTAN ÖTEYE GEÇEBİLDİNİZ Mİ?” 

Kuracağınızı iddia ettiğiniz ülke nerede? Dağlarda, mağaralarda hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi? Kaçak yaşamaktan, hainlikten başka bir hayatınız var mı? Rezillikten başka bedduadan aldığınız başka bir şey var mı? Bir takım karanlık odakların, batılı karanlık ortaklarınızın uşağı tetikçisi olmaktan 

“GEBERİP GİTTİĞİNİZDE ARKANIZDAN AĞLAYACAK, HAYIR DUASI EDECEK KİMSE VAR MI?” 

Geberip gittiğinizde arkanızdan ağlayacak, hayır duası edecek kimse var mı? İnsan veya hayvan demeye bile dilim varmıyor, burada yatan bize şimdi güzel güzel bakan evlatlarımız, onların hepsi güzel çocuklardı. Yan yana omuz omuza, bu ülke için şahadete doğru yürüyen yürekli, vatansever, kahraman annesinin ve babasının duasına sığınan, eşinin onu gönderirken arkasından ayetel kürsi okuyan güzel çocuklardı. 

Ancak Allah’ın onlara bir müjdesi var. Cenabı hak diyor ki, “muhakkak ki Allah uğrunda kenetlenmiş ve bir duvar gibi saf halinde olanları sever” Bu millet Allah yolunda kenetlenmiştir. 

“BUNUN MAZERETİ YOKTUR, ARTIK SAFLAR BELLİDİR” 

Başka bir ayette de cenabı hak bize diyor ki “siz onları ölü zannedersiniz, ama onlar diridirler” Onun için bizim acımız bizim üzüntümüz onlardan ayrı düşmekle ilgilidir. Yoksa onların akıbetlerinden hiçbir endişemiz yoktur. 

Bunu yapanların kürsüden, medyada, internetten aklamaya çalışanlara, mazeret göstermeye çalışanlara söylüyoruz. Bunun mazereti yoktur, artık saflar bellidir. Allah yolunda, vatan yolunda millet uğrunda çarpışanlar ve onun karşısında olanlar. Devletin kılıcı uzundur. 

“BULUNDUKLARI BÜTÜN DELİKLERİ BAŞLARINA YIKACAĞIZ” 

Bugün burada gözyaşı döken, içi sızlayan herkesin yüreğine su serpecek şekilde bu eşkıyalardan tek tek hesap soracağız. Bulundukları bütün delikleri başlarına yıkacağız. 

Şehitlerimizin aileleri, yüzlerine bakmaya kıyamadığımız güzel evlatları, milletimizin emanetindesiniz." 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SUAT KÖPRÜCÜ 7 yıl önce

ŞEHİT HAMİT KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET ÜLKEMİZE BAYBURTUMUZA
VE ŞAHİN AİLESİNE BAŞ SAĞLIGI DİLERİM....
SUAT KÖPRÜCÜ

Avatar
HASAN 7 yıl önce

ŞEHİDİMİZE ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. YAKINLARINA ALLAH SABIR VERSİN. TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN. ÇÖZÜM SÜRECİ ZIRVASINDA ÇOK HAKLIYMIŞLAR GİBİ DEVLETİN TEMSİLCİLERİ KARŞISINDA BACAK BACAK ÜSTÜNE ATARAK MUHATAP ALINAN VE BUNLARA YÜZ VERENLER BU ŞEHİTLERİN HESABINI VERSİNLER. ÜLKE KAN GÖLÜNE DÖNDÜ, ÜLKEYİ KARIŞ, KARIŞ DOLAŞAN AKİL İNSANLAR NERDESİNİZ. GÖREVİNİZ BİTTİMİ. TABİ BİRİLERİ ÜLKEYİ DOLAŞTIĞI İÇİN ŞİMDİ MİLLETVEKİLİ OLDU, AMA GARİBANLAR ŞEHİT OLMAYA DEVAM EDİYOR.ÇOK VEBALİNİZ VAR, ÇOK.