6 ilde FETÖ operasyonu: 13 kişi gözaltında

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Van, Antalya, Bayburt, Erzurum, Trabzon ve Uşak illerinde örgütün mütevelli heyeti ve sivil ayağına yönelik operasyon düzenlendi.

6 ilde FETÖ operasyonu: 13 kişi gözaltında
Bayburt Postası - Van Emniyet Müdürlüğü tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Van, Antalya, Bayburt, Erzurum, Trabzon ve Uşak illerinde örgütün mütevelli heyeti ve sivil ayağına yönelik operasyon düzenlendi.
VAN merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlarda 13 kişi gözaltına alınırken, örgüt kimliği olarak kullanıldığı belirtilen 8 adet 1 ABD doları ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Van, Antalya, Bayburt, Erzurum, Trabzon ve Uşak illerinde örgütün mütevelli heyeti ve sivil ayağına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet üzerinde 'F.Gülen' yazılı saat, üzerinde 'F.Gülen' yazılı kalem, 3 tabanca, 1 av tüfeği, çok sayıda fişek, örgüt kimliği olarak kullanıldığı belirtilen 8 adet 1 ABD doları, mesajlaşmada kullandıkları çok sayıda pusula kağıdı, örgütün toplantı fotoğrafları, örgütün propaganda yayınları ve dijital materyaller ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Bir Bayburtlu olarak operasyonların sonuna kadar gidilsin.memur,öğretmen,polis, hakim esnaf ayırmaksızın üstüne gidilsin.hala iftira diyip dolanan fettoşi şakirtleri var.feto bile yalanlayamazken biat eden gürüh aklanma peşinde yedikleri haltları kapatmak için sağda solda bunların Allah belasını versin derken.fetoyu ağzına alamayan ama sanki millet ve Cumhurbaşkanımızın belasını versin görünümü içerisindeler.Valla bire bir yaşıyorum isim yazdı mı iftira saat kule civarında esnaf incelensin uzak değil fetoş ile köprü kuran köprücüler var.vatan hainleri daha düne kadar yardım yataklık yapıyordu bugün bu işin içinde kim varsa diyor ama feto ya tek laf edemeyen fettoşiler var.iftira değil işte bu nereye kadar giderse gitsin.bu milleti tankların altında ezilirken havadan bombalar yağarken hala iftira diyenlere operasyon olmazsa kime olacak bilmiyorum.