Whatsapp’tan 2 müjdeli haber

Facebook’un 19 milyar dolara aldığı Whatsapp, son günlerde gündemden düşmüyor. Facebook’un satın almasıyla birlikte kullanıcıların akıllarını kurcalayan olası değişikliklerden ikisi açıklandı.

Whatsapp’tan 2 müjdeli haber
Geçtiğimiz hafta Facebook’a geçmesiyle birlikte çöküntü yaşayan Whatsapp’ın bu satış sonucunda daha mı fonksiyonel ya da daha mı kötü olacağı tartışılıyordu. Ancak bu tartışmaları rafa kaldıracak iki müjdeli haber bugün geldi. Çok yakında yapılacak yeni güncelleme ile kullanıcıların aklındaki “bu özellik neden yok” düşüncesi bitmiş olacak.

Profil fotoğrafınızı herkes göremeyecek

Whatsapp’ta şu an rehberinizde olmayan herhangi biri telefonunuza ulaştığı durumda profil fotoğrafınızı görüntüleyebilmekte. Birçok kullanıcının yakındığı bu durum yeni güncelleme ile birlikte son bulacak. Çünkü Whatsapp artık rehberinizde olamayan birine profil fotoğrafınızı göstermeyecek.

Son görünme bilginizi istediğiniz kişiler görebilecek

Whatsapp kullanıcılarını sevindirecek bir diğer haber ise son görünme bilgilerini istedikleri kişiler ile paylaşabilecek olmaları. Mevcut sürümde ya herkese açık ya da herkese kapalı olabilen görünme bilgisi artık kullanıcıların tercihine bırakılmış durumda.

Güncelleme ne zaman?

Yeni güncellemeler şu an Android kullanıcıları tarafından Whatsapp’ın sitesinden indirilebilirken, 1 hafta sonra App Store ve Google Play üzerinden tüm akıllı telefon kullanıcılarına açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.