Trabzon Yapı Fuarı’nda Bayburt rüzgarı esti

Trabzon da bu yıl 20–24 Mayıs tarihleri arasında 9.su düzenlenen Uluslararası Yapı ve Teknolojileri Fuarına kalabalık bir heyetle katılan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Bayburt ürünlerini tanıttı...

Trabzon Yapı Fuarı’nda Bayburt rüzgarı esti

Trabzon da bu yıl 20–24 Mayıs tarihleri arasında 9.su düzenlenen Uluslararası Yapı ve Teknolojileri Fuarına kalabalık bir heyetle katılan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Bayburt ürünlerini tanıttı. Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen bir otobüsle Trabzon’a hareket eden heyet topluca fuar açılışına katıldı.

Sıcak bir ilgiyle karşılanan Bayburt TSO heyeti onuruna bir yemek verildiTrabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Bayburt TSO heyeti onuruna bir yemek verildi. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren’in konuşması ile başlayan yemeğin ardından Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası heyeti topluca fuar açılışına geçti. BTSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, yapı sektöründe faaliyet gösteren işletme temsilcileri ve farklı sektörlerden Oda üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik bir heyetle fuar açılışına katılan BTSO, fuarda kendilerine ayrılan stantta Bayburt’ta imal edilen ürünleri tanıttı.

Fuara kalabalık bir heyetle katılan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Bayburt ürünlerini tanıttı

Yoğun katılımın gözlendiği fuarda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Trabzon’da düzenlenen yapı fuarının bölgede uluslararası nitelikteki tek fuar olduğunu belirterek Bayburtlu sanayici ve tüccarımızın ürünlerini tanıtmak ve mümkünse ulusal ve uluslar arası potansiyel müşterilere ulaşmak amacıyla fuara katıldıklarını vurguladı. 

Fuar sonrası yorgunluk Boztepe'de atıldıTrabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB tarafından desteklenen fuarda Bayburt Ticaret ve Sanayi Odasınca Bayburtlu işletmelere tahsis edilen stant fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuar açılışından sonra yorgunluklarını Boztepe’de atan heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının onurlarına verdikleri akşam yemeğinin ardından Bayburt’a hareket etti.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYapı Fuarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.