“KOBİ KAMPÜS” hizmete açıldı

KOSGBEB’ten KOBİ’lere, çalışanlarına ve girişimcilere e-eğitim imkanı sunan “KOBİ KAMPÜS” Hizmete açıldı.

“KOBİ KAMPÜS” hizmete açıldı
Bayburt Postası - KOSGBEB’ten KOBİ’lere, çalışanlarına ve girişimcilere e-eğitim imkanı sunan “KOBİ KAMPÜS” Hizmete açıldı.

Bayburt’ta Avrupa KOBİ haftası münasebetiyle KOBİ’lerle bir araya gelen KOSGEB Bayburt İl Müdürü Murat İyilikbilen, “KOBİ KAMPÜS” Online olarak 15 farklı eğitim, kademeli bir şekilde KOSGEB veri tabanına kayıtlı, güncel Beyannamesi onaylanmış KOBİ ve çalışanlarının http://kobikampus.kosgeb.gov.tr adresinden istifadelerine sunulduğunu belirtti.

İyilikbilen, KOBİ’lerin ve çalışanlarının bu portal aracılığıyla;  İnovatif Düşünme ve Yenilikçilik, Pazarlama Stratejisi, Müşteri Odaklı İlişkiler, Problem Çözme Becerisi, Proje Yönetimi, Temel Finans ve Finansın Yönetimi, Kazanan Takım Satış Gücü Yönetimi, Şikayet Yönetimi, Zaman Yönetimi, EXCEL 2010, İş Hukuku gibi konularını kapsayan eğitimlerle kaliteli ve keyifli bir öğrenme sürecine kavuştuğunu kaydetti.

KOBİ’lerin; bilgi ve beceri düzeylerinin, verimliliklerinin ve dolayısıyla rekabet gücünün artırılması planlandığını söyleyen İyilikbilen,  Düzenlenen eğitim programları elektronik ortamlara taşınarak, zaman ve mekan sınırı olmadan daha fazla KOBİ’nin eğitim hizmetlerinden yararlanması hedeflenmiştir. Bu doğrultuda İlimiz sınırları içinde bulunan KOBİ’lerimizin bu online eğitimlerden maksimum seviyede istifade etmelerini hedeflemekteyiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.